Makat içine krem nasıl sürülür?

İçindekiler:

  1. Makat içine krem nasıl sürülür?
  2. Proctolog fitil nedir?
  3. Proctolog kremi nasıl kullanılır?
  4. Proctolog fitil ne işe yarar?
  5. Fitil içerde erir mi?
  6. Procto Glyvenol nasıl etki eder?
  7. Hemoroid krem yüze sürülür mü?

Makat içine krem nasıl sürülür?

Rectoderm krem yaklaşık nohut büyüklüğünde bir parça alınarak dışkılama sonrasında makat içerisine doğru itilerek kullanılmalıdır. Günde iki defa kullanılması genel olarak yeterlidir.

Proctolog fitil nedir?

PROCTOLOG 10 suppozituvarlık ambalajda takdim edilir. Etken madde olarak Ruskogenin ve Trimebutin içerir. Anal (makat) bölgedeki hemoroid (basur), çatlak ve iltihaplı hastalıklarda ve ağrı, kaşıntı ve şişkinlik hissi gibi bulgularla seyreden anal bölgenin diğer hastalıklarında kullanılır.

Proctolog kremi nasıl kullanılır?

Günde iki defa uygulanabilir. Procto-Glivenol krem; İçerdiği bölgesel uyuşturucuyla ağrıyı azaltır, şişlik ve kaşıntıyı azaltır. Günde iki defa uygulanabilir. Proctolog krem; kaşıntı ve şişlik hissini azaltabilir kortizon içermediğinden belirgin yan etki oluşturmadan uzun süre kullanılabilir.

Proctolog fitil ne işe yarar?

Procto-Glivenol (supozituvar); İçerdiği bölgesel uyuşturucuyla ağrıyı azaltır, şişlik ve kaşıntıyı azaltan maddeler şikayetlere iyi gelir, belirgin yan etkisi yoktur. Günde iki defa uygulanabilir.

Fitil içerde erir mi?

Vajinal fitil kullanımında fitil vajinaya yerleştirilir. Yerleştirilen bu fitil bir süre sonra kendiliğinden erir yani çözülür. Vajinal fitilin kullanımı bu kadardır.

Procto Glyvenol nasıl etki eder?

Procto-Glivenol krem; İçerdiği bölgesel uyuşturucuyla ağrıyı azaltır, şişlik ve kaşıntıyı azaltır. Günde iki defa uygulanabilir. Proctolog krem; kaşıntı ve şişlik hissini azaltabilir kortizon içermediğinden belirgin yan etki oluşturmadan uzun süre kullanılabilir. Günde iki defa uygulanabilir.

Hemoroid krem yüze sürülür mü?

Bazı kadınların, özellikle de yoğun iş temposu içinde olan mankenlerin, göz altı morluklarına iyi geldiği söylendiği için, basur kremi kullandıkları biliniyor. Ancak uzmanlar, basur kreminin kortizon içerdiğini ve cildi incelttiğinin altını çizerken, yarardan çok zarar getirebileceğini belirtiyorlar.