Anadolu Jet Yurtdışı uçuşları ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. Anadolu Jet Yurtdışı uçuşları ne zaman başlıyor?
  2. Anadolu Jet kaç kilo bagaj hakkı var?
  3. Anadolu Jet uçakta ne ikram ediyor?
  4. Anadolu Jet neye bağlı?
  5. AnadoluJet sahibi kim?
  6. AnadoluJet Yurt Dışı yemek var mı?
  7. Uçakta verilen ikramlar ücretli mi?
  8. Uçak biletinde check-in ne demek?
  9. Anadolu Jet uçuştan ne kadar önce?

Anadolu Jet Yurtdışı uçuşları ne zaman başlıyor?

Salgın sebebiyle dünya genelinde alınan koruyucu tedbirler kapsamında uygulanan seyahat kısıtlamalarının esnetilmesiyle birlikte 11 Haziran 2020* tarihinden itibaren yurt dışı uçuşlarımıza başlıyoruz.

Anadolu Jet kaç kilo bagaj hakkı var?

Ücretsiz Bagaj Hakkı
YETİŞKİN VE ÇOCUK YOLCU SERBEST BAGAJ HAKKI
PaketlerStandartKonforJet
Serbest Bagaj Hakkı15 kg25 kg
Kabin Bagaj Hakkı8 kg8 kg

Anadolu Jet uçakta ne ikram ediyor?

Uçuş süresi 2 saatin üzerinde olan uçuşlarımızda ücretsiz olarak sandviç, paketli kek, meyve suyu ve su ikramı yapılacaktır. Uçuş süresi 2 saatin altında olan uçuşlarımızda temasın azaltılması adına ikram olarak sadece paketli su servis edilecektir.

Anadolu Jet neye bağlı?

olup, site üzerinde her tür organizasyon, kullanım ve tasarruf yetkisi THY'ye aittir. ... THY'nin AnadoluJet markası adı altında sunduğu uçuşlar farklı hizmet standartlarına tabidir. Bunlara bağlı olarak, uçakta alacağınız ikram, serbest bagaj hakkı, iade vs. gibi hususlar, farklılık gösterebilir.

AnadoluJet sahibi kim?

Türk Hava Yolları AnadoluJet/Üst kuruluşları

AnadoluJet Yurt Dışı yemek var mı?

AnadoluJet ile yapacağınız tüm dış hat uçuşlarda standart ücretsiz ikramımızın yanında "Yemek Seçimi" hizmetinden de ücret karşılığı faydalanarak daha keyifli bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Sizler için özenle hazırladığımız yemek menümüz, Turkish DO&CO kalitesi ile seyahatinizde size eşlik edecek.

Uçakta verilen ikramlar ücretli mi?

Ücretsiz servis sağlayan hava yolu şirketlerine ek olarak, bazı hava yolu şirketlerinde yiyecek servisi ücretli olarak karşımıza çıkmaktadır. ... Ancak yurt dışı uçuşlarında ücretsiz sıcak yemek ve sınırsız içecek ikram eden Pegasus ve Sunexpress, yurt dışı uçuşlarında yolcularını mutlu edebiliyor.

Uçak biletinde check-in ne demek?

Check-in işlemi havaalanında bagaj verme ve bilet kontrol işleminden geçme olayıdır. Misafirlerimiz havaalanına gitmeden önce flypgs.com'dan Check-in sekmesinden Rezervasyon (PNR) Numarası ve ad- soyadınızı girerek işleminizi yapabilirsiniz.

Anadolu Jet uçuştan ne kadar önce?

İç hatlarda uçuşunuzun kalkış saatinden en az 60 dakika ve dış hatlarda 75 dakika önce biniş kartlarınızı almış ve bagaj işlemlerinizi tamamlamış olmanız gerekmektedir.