Malatya Devlet Hastanesi Randevu Nasıl Alınır?

İçindekiler:

  1. Malatya Devlet Hastanesi Randevu Nasıl Alınır?
  2. Yeni Malatya Devlet Hastanesi kaç yataklı?
  3. Malatya Devlet Hastanesi ne zaman acilacak?
  4. Malatyada hangi hastaneler var?
  5. Turgut Özal Hastanesi ne zaman açıldı?
  6. Malatya Devlet Hastanesi kaç katlı?
  7. Malatya Çöşnük devlet hastanesi ne zaman açılacak?
  8. Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi ne zaman açılıyor?
  9. Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi kaç yataklı?

Malatya Devlet Hastanesi Randevu Nasıl Alınır?

Hastane Randevu Merkezi, vatandaşlarımızın ALO 182 hattını arayarak veya internet üzerinden, Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinden muayene randevusu almalarını sağlayan bir hizmettir. ALO 182 Hastane Randevu hattını aradığınızda yanlızca telefon görüşmesi ücretini ödersiniz.

Yeni Malatya Devlet Hastanesi kaç yataklı?

Hastanemiz, bugün 6 hizmet binası, 135.841 m2 kapalı alanı, 1040 hasta yatağı, 240 polikliniği, 23 ameliyat odası, 90 yataklı yoğun bakım ünitesi, 29 yataklı hemodiyaliz ünitesi ve modern teknolojiyle donatılmış birimleriyle halkımıza hizmet vermektedir.

Malatya Devlet Hastanesi ne zaman acilacak?

Battalgazi Devlet Hastanesi 2021'de tamamlanacak! Çalık, Malatya Havalimanı'na 2. bir terminal binasının yapılacağını ve Battalgazi Devlet Hastanesi'nin 2021'de tamamlanacağını açıkladı.

Malatyada hangi hastaneler var?

İlimizdeki Sağlık Kurum ve Kuruluşları
HastanelerimizMevcut Yatak
DOĞANŞEHİR ŞEHİT ESRA KÖSE BAŞARAN DEVLET HASTANESİ55
HEKİMHAN DEVLET HASTANESİ30
YAZIHAN ENTEGRE DEVLET HASTANESİ10
YEŞİLYURT HASAN ÇALIK DEVLET HASTANESİ60
6 satır daha

Turgut Özal Hastanesi ne zaman açıldı?

Modern ve çağdaş hastane olma hedefini gerçekleştirme yönünde yol almaya devam etmektedir. TÖTM, ABD Houston Methodist hastanesinin ikizi olarak planlanan ve 1991 yılında temeli atılarak hızlı bir gelişmeyle beş yıl sonra 1996 yılında hizmete açılmıştır.

Malatya Devlet Hastanesi kaç katlı?

-6 katlı olacak Hastanenin yapılacağı arsanın metrekare, bina oturum alanının metrekare ve toplam inşaat alanının metrekare olduğu belirtilirken, binanın bodrum ve zemin katlar hariç 6 katlı olacağı aktarıldı.

Malatya Çöşnük devlet hastanesi ne zaman açılacak?

Battalgazi Devlet Hastanesi 2021'de tamamlanacak! Çalık, Malatya Havalimanı'na 2. bir terminal binasının yapılacağını ve Battalgazi Devlet Hastanesi'nin 2021'de tamamlanacağını açıkladı.

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi ne zaman açılıyor?

Ayrıca, Battalgazi'ye 9 hekimlik ve aile sağlığı merkez kazandırıyoruz. İnşaatı devam ediyor fiziki gerçekleşmesi de yüzde 70'dir. 2021'in sonunda Emeksiz'de hizmete başlayacak.

Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi kaç yataklı?

Hastane, 1996 yılında inşa edilmiş ve 1997 yılında hasta kabulüne başlamıştır. Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi açıldığı tarihte 50 yatak kapasitesi ile 2. basamak sağlık kuruluşu olarak faaliyet göstermiştir.