Full body kaplama nedir?

İçindekiler:

  1. Full body kaplama nedir?
  2. Wrapsol kaplama nedir?
  3. Telefon Kılıfındaki yapışkan nasıl çıkar?
  4. Iphone sert kılıf zarar verir mi?
  5. Telefon kılıfları sağlığa zararlı mı?
  6. 360 kılıf korur mu?
  7. Wrapsol hangi ülkenin?
  8. Telefon kılıfı nasıl temizlenir şeffaf?
  9. Yapışmış Sticker nasıl çıkarılır?

Full body kaplama nedir?

Full Body Kaplama; telefonun hem ekran ve hem sırt ve kenarları kapsayan gövde kısmını tamamen kapatan kaplama sisteminin adıdır. ... Telefonların hatlarına göre lazer kesimle şekillendirilmiş full body kaplama malzemeleri şeffaf olabildiği gibi farklı renklerde de olabilmektedir.

Wrapsol kaplama nedir?

İşte Wrapsol; poliüretan malzemeden üretilmiş, tutkal içermeden kuru yapışabilen ve uzun süre dayanıklılığını koruyarak renk değiştirmeden kullanabileceğiniz bir kaplama ürünüdür. Telefonunuzu ön, yan ve arkasıyla tamamen 360˚ koruyan Amerikan üretimi, piyasadaki en güçlü koruyucu film tabakasıdır.

Telefon Kılıfındaki yapışkan nasıl çıkar?

Telefonundaki ya da telefon kılıfındaki yapıştırma kalıntısı, tırnak cilası çıkarıcısına batırdığın pamukla sildiğinde kolayca çıkar. Daha sonra tırnak cilası çıkarıcıyı sürdüğün yeri temizlemeyi ihmal etme. Her şeyi beş dakikadan kısa bir sürede çıkarmak için spreyli ya da normal güneş kremi kullanabilirsin.

Iphone sert kılıf zarar verir mi?

Plastik kılıflar, telefonların kısa sürede çok fazla ısınmasına neden olan ürünlerdir. Özellikle de yaz mevsiminde bu tip kılıfların tercih edilmemesi uzmanlar tarafından belirtilmiştir. Sert kılıflar, çabuk ısınan telefonların patlamasına neden olmakta ve bu da insan hayatını tehlikeye atmaktadır.

Telefon kılıfları sağlığa zararlı mı?

Yapılan araştırmalar nezdinde, sahip olduğu mıknatıs beraberinde, telefonun hem ön, hem de arka kısmı arasındaki bağıntıyı sağlayan kılıflar; cihaz ekranında renk bozukluklarına, cihaz dokunmatik olduğu takdirde, dokunmatik algılayıcıların sorun yaşamasına neden oluyor.

360 kılıf korur mu?

Yapmış olduğumuz 360 derece kaplama bir kılıf kadar korumaz, normal düşmelere karşı bir önlemdir.

Wrapsol hangi ülkenin?

Wrapsol koruyucu filmi nanoteknoloji ile ABD'de üretilmiş poliüretan yapıda bir filmdir.

Telefon kılıfı nasıl temizlenir şeffaf?

Şeffaf kılıfları temizlemek için sirkeli su yöntemi ile birlikte karbonat ve sıcak suyun karışımında kılıflarını bekleterek beyazlamasını sağlayacaklardır. Tüm bu yöntemleri uyguladıktan sonra kılıflardaki sarı lekeler yerini şeffaflığa bırakacak ve görsel zevk için tatmin edici sonuçlar doğuracaktır.

Yapışmış Sticker nasıl çıkarılır?

- Sıcak su ile ıslatılmış bir bezi yapışkanlı bezin üzerinde bir süre bekletin. Beklettikten sonra etiketi kolayca çıkarabilirsiniz. - Eğer etiket yanmaz bir yüzeyde ise çakmak ile ıslatma işlemi yapılarak etiketin kolaylıkla çıkmasını sağlayabilirsiniz.