Touch ID neden Etkinleşmiyor?

İçindekiler:

  1. Touch ID neden Etkinleşmiyor?
  2. iPhone 6 Touch ID var mı?
  3. iPhone home tuşu değişince parmak izi çalışır mı?
  4. iPhone parmak izi nerede?

Touch ID neden Etkinleşmiyor?

Bazen iPhone 5s Touch ID sorunu iPhone şarj kablosunun aşırı ısınmasından veya yazılım sorununda kaynaklanabilir. Kabloyu telefondan çıkarın. Ayarlar bölümünün altında Touch ID & Parola bölümünden Parolayı Kapat seçeneğine tıklayın. Parolayı kapatarak güvenlik ayarlarını sıfırlayabilirsiniz.

iPhone 6 Touch ID var mı?

Yeni iPhone'un parmak izi sensörü daha gelişmiş olacak. Apple'ın bir sonraki nesil akıllı telefonu olacağı söylenen iPhone 6 hakkındaki sızıntılar dur durak bilmeden gelmeye devam ediyor. Daha önce bir çok görseli, prototipi ve maketi sızan akıllı telefonun şimdi de parmak izi sensörü yani Touch ID sensörü sızdırıldı.

iPhone home tuşu değişince parmak izi çalışır mı?

iPhone 5s, 6, 6s ve 7 modellerinde home tuşu değişir ise parmak izi okuyucusu çalışmayacaktır. Bunun sebebi her cihazın home butonunda bulunan kendine özel elektronik devredir. Orijinal de olsa yan sanayide olsa kendi home butonu değil ise kesinlikle çalışmaz.

iPhone parmak izi nerede?

Ayarlar > Touch ID ve Parola bölümüne gidin. Birden fazla parmak izi eklediyseniz parmak izinin tanınması için parmağınızı Ana Ekran düğmesine koyun. Parmak izine dokunun, sonra bir ad (“Başparmak” gibi) girin veya Parmak İzini Sil'e dokunun.