Sinoz göz çevresi serumu nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Sinoz göz çevresi serumu nasıl kullanılır?
  2. Sinoz 24K göz serumu nasıl kullanılır?
  3. Sinoz göz Çevresi Serumu kaç ml?
  4. Sinoz göz kremi nasıl kullanılır?
  5. Sinoz Altın Serum kaç ml?
  6. Sinoz Eye Contour Cream nasıl kullanılır?
  7. Sinoz Göz Çevresi Bakım Kremi ne işe yarar?
  8. Sinoz 24K Gold Beauty Serum ne ise yarar?
  9. C vitamini serumu kaç damla kullanılır?

Sinoz göz çevresi serumu nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır? Yüzünüzü temizledikten sonra Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu'nu göz çevrenize özel masaj ile uygulayınız. Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu'nun günde 2 defa sabah akşam düzenli kullanımı önerilir. Temiz cilde uygulanır.

Sinoz 24K göz serumu nasıl kullanılır?

SİNOZ 24K GOLD SERUM NASIL KULLANILIR? Yeterli miktarda serumu damlalığa çekiniz. Göz çevresi hariç temiz cilde günde iki defa dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Cilt tarafından emilim gerçekleşene kadar bekleyiniz.

Sinoz göz Çevresi Serumu kaç ml?

Nasıl kullanılır: Yeterli miktarda jel serumunu göz çevresi hariç temiz yüze, günde iki defa dairesel hareketlerle uygulayınız. Cevap: Merhabalar, Göz çevresi bakım serumu 10 ml.

Sinoz göz kremi nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır? Yeterli miktarda göz çevresi bakım kremini elinize aldıktan sonra, ilgili bölgeye masaj yaparak uygulayınız. Gece yatmadan önce uygulanması tavsiye edilir. Kremi uyguladığınız bölgeyi suyla temas ettirmeyiniz.

Sinoz Altın Serum kaç ml?

SİNOZ 24k Altın Yüz Bakım Serumu (30 ML)

Sinoz Eye Contour Cream nasıl kullanılır?

15 ml Nasıl Kullanılır ? Yeterli miktarda göz altınıza elmacık kemiğine gelecek şekilde pıt pıt yaparak dairesel şekilde yedirerek uygulayınız. Gece yatmadan önce uygulanması tavsiye edilir. Uygulanan bölgeyi suyla temas ettirmeyiniz.

Sinoz Göz Çevresi Bakım Kremi ne işe yarar?

Sinoz Göz Çevresi Bakım Kremi; göz çevresine yoğun nem desteği sağlar. böylelikle mimik ve ince kırışıklıkların oluşmasını önler. Varolan kırışıklıkların ise zamanla açılmasını sağlar.

Sinoz 24K Gold Beauty Serum ne ise yarar?

Sinoz 24K Gold Beauty Serum, kaz ayakları olarak adlandırılan göz çevresinde oluşan kırışıklıkları, ağız çevresi, alın ve kaş ortası ince çizgilerini, gıdı ve boyun sarkmalarını önlemeye yardımcı olur, formülündeki özler sayesinde size ışıl ışıl ve sıkı bir cilt sunar.

C vitamini serumu kaç damla kullanılır?

C vitamini serumu başta olmak üzere tüm serumların mantığı aynıdır.Temiz,arındırılmış, gözenekleri açık cildinize tercihen duş sonrası avuç içlerinize maksimum 2-3 damla damlatıp avuç içlerinizi birbirine sürterek ısıtın ve daha sonra yüzünüze kompres yaparak serumu iyice yedirin. Hafifçe bastırmayı unutmayın.