iPhone 7 orjinal batarya fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. iPhone 7 orjinal batarya fiyatı ne kadar?
  2. iPhone batarya değişimi ne zaman yapılmalı?
  3. iPhone 7 pili kaç saat gider?
  4. iPhone 11 batarya değişiyor mu?
  5. iPhone batarya bittiği nasıl anlaşılır?
  6. APPLE pil sağlığı kaç olunca değişim yapıyor?

iPhone 7 orjinal batarya fiyatı ne kadar?

iPhone pil değiştirme fiyatlandırması - Türkiye
iPhone modeliGaranti kapsamındaGaranti kapsamı dışında
iPhone SE (2. nesil), iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, diğer tüm uygun modeller0 TL399 TL
1 satır daha

iPhone batarya değişimi ne zaman yapılmalı?

Telefonunuzun batarya sağlığı yüzde 85 altına düşmüş ise batarya değişiminin vakti gelmiş demektir. Ancak bataryanızdan şikayetçi değilseniz acele etmenize gerek yok. Fakat batarya kullanım süresi size yetmiyorsa değişim kararı aldıysanız bu süreçte sadece bir yetkili servisten yardım alın.

iPhone 7 pili kaç saat gider?

İphone 7 bataryasının ortalama şarj süresi, orijinal şarj aletiyle 2 saattir. Bu süre içerisinde dolan bataryanın, rakiplerine ve diğer telefon ortalamalarına göre dolum süresinin ideal olduğu rahatlıkla söylenebilir.

iPhone 11 batarya değişiyor mu?

Maksimum hızlı şarj gibi 18 W olan iPhone 11 bataryası da tıpkı diğer iPhone modellerinde olduğu gibi harici değildir. Yani iPhone 11 de değişir batarya özelliğine sahip değildir. Bu nedenle, batarya değişim işlemi mutlaka deneyimli teknik servisler tarafından yapılmalıdır.

iPhone batarya bittiği nasıl anlaşılır?

Eğer akıllı telefonunuzda gün içerisinde bir anda şarj seviyesi düşüyorsa ve telefonu çok fazla kullanmadığınız halde bunu yaşıyorsanız, batarya ömrü bitmiş olabilir. Ayrıca telefon şarjının seviyesi yüksek olduğu halde birden biterek telefon kapanıyorsa aynı şekilde bataryada bir sorun var demektir.

APPLE pil sağlığı kaç olunca değişim yapıyor?

Piliniz 1000 tam şarj döngüsü boyunca orijinal kapasitesinin %80'ine kadarını koruyacak şekilde tasarlanmıştır. 2 yıllık garanti, arızalı bir pil için değişim işlemlerini de kapsar.