Ağababa nerededir?

İçindekiler:

  1. Ağababa nerededir?
  2. Ağababa dönerin sahibi kim?
  3. Ağababa Döner hangi şehirde?
  4. Ağababa Döner iftar menüsü kaç TL?
  5. Ağababa ne?
  6. Himmet Polat Kimdir?
  7. Himmet Polat kim?
  8. Himmet Polat aslen nereli?
  9. Catering firmaları ne demek?
  10. Catering işi nedir?

Ağababa nerededir?

AĞABABA DÖNER ÜMRANİYE
Adres:Dudullu Esenşehir Mah. Natoyolu Cad. No:229 imes B Kapısı Karşısı Ümraniye İstanbul
Telefon: 420 420 420 62 49
Mobil: 769 38 93
E-mail:agababa@agababadoner.com & [email protected]

Ağababa dönerin sahibi kim?

İşin mutfağından gelen işletme sahibi Himmet Polat, “Bir milletin geleceği yediği gıdaya bağlıdır” sözünü Ağababa Döner'in misyonu olarak görmüş ve bu tavrını her ayrıntıda yansıtmaya çalışmaktadır.

Ağababa Döner hangi şehirde?

İstanbul'un en iyi dönercileri arasında liderliğe yürüyen Ağababa Döner, Ümraniye'deki restaurantında sizi de bekliyor.

Ağababa Döner iftar menüsü kaç TL?

Ağababa İftar Menüsü 79 Tl.

Ağababa ne?

[2] Eski Türklerde ve Rumeli Kayılar Türkçesinde ağa, abi demektir. Ağababa ise ilk erkek evlada verilen isimdir. Bu kişiye kardeşleri ağababa der. Baba gibi saygı gösterir.

Himmet Polat Kimdir?

1974 yılında Malatya'dan çıkarak İstanbul'a gurbete gelen ve hem okuyup hem çalışarak pazarlarda işportacılık yapan Ağababa Döner'in Sahibi Himmet Polat, şimdilerde sektörün önde gelen isimlerinden biri oldu.

Himmet Polat kim?

1974 yılında Malatya'dan çıkarak İstanbul'a gurbete gelen ve hem okuyup hem çalışarak pazarlarda işportacılık yapan Ağababa Döner'in Sahibi Himmet Polat, şimdilerde sektörün önde gelen isimlerinden biri oldu.

Himmet Polat aslen nereli?

Ağababa'nın geçmişinde muazzam bir azim ve emek ile ortaya çıkan örnek bir başarı hikâyesi yatıyor. 1974 yılında Malatya'nın Darendere ilçesinde doğan ve ilkokul eğitimini burada gören Himmet Polat'ın gerçek hayat hikâyesi de bu aşamadan sonra başlıyor.

Catering firmaları ne demek?

Catering, müşterinin seçtiği yerde, müşteri ve catering şirketi tarafından ortak kararlaştırılan bir bedelle, şefler ve servis ekiplerinin yemek pişirip servis yapmasıdır. Ülkemizde ise genelde yemek üretimi, servisi ve diğer ilgili organizasyonlarını yapan şirketler catering firmaları olarak görülür.

Catering işi nedir?

Catering, kelime anlamı olarak, yiyecek tedarik eden olmasına rağmen, günümüzde en çok toplu yemek, hizmeti veren firmalar için söylenir. Bu anlamda dediğimiz gibi iş yerlerinde veya topluluk olan her yerde daha pratik ve ekonomik yemek çözümü olmaktadır diyebiliriz.