Vodafonu kime şikayet edebilirim?

İçindekiler:

  1. Vodafonu kime şikayet edebilirim?
  2. Evde internet Vodafone nasıl ödenir?
  3. Vodafone evde internet müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?
  4. Evrak talep Vodafone mail adresi nedir?
  5. Vodafone Cimer e şikayet edilir mi?
  6. Beni rahatsız eden numarayı nasıl şikâyet ederim?

Vodafonu kime şikayet edebilirim?

Şikayet yönetimi sayfasına ulaşmak için tıklayınız. Bunun dışında Vodafone hattınızdan 542 'yi, diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 00 00'ı, yurt dışından 00 00 00'ı arayarak Vodafone Müşteri Hizmetlerine ulaşabilir ve şikayetinizi iletebilirsiniz.

Evde internet Vodafone nasıl ödenir?

Ödemelerinizi Vodafone Yanımda Uygulaması ya da Jetfatura kullanarak, web sitemizde belirtilen ödeme noktalarına, bankalar ya da anlaşmalı kuruluşların veznelerine, bankaların internet bankacılığı üzerinden, otomatik ödeme talimatı vererek, telefon bankacılığı ve ATM hizmetleri aracılığıyla yapabilirsiniz.

Vodafone evde internet müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?

Eğer Vodafone Net müşterisi iseniz Vodafone Yanımda uygulamasından, 1 542 Sesli Yanıt Self Servis kanalından veya 0 542* Müşteri Hizmetlerinden mevcut hizmetiniz hakkında bilgi alabilir veya farklı işlem taleplerinde bulunabilirsiniz.

Evrak talep Vodafone mail adresi nedir?

Vodafone ile ilgili taleplerinizi iletmek adına netyardim@vodafone.com mail adresine ya da 0216) 556 31 73 nolu faks numarasına gönderim yapabilirsiniz. Vodafone ile ilgili şikayetlerinizi iletmek ve işlem yapmak adına 00 00'ı numarayı arayabilirsiniz.

Vodafone Cimer e şikayet edilir mi?

E-devlet üzerinden şikayet etmek istediğinizde https://www.turkiye.gov.tr/btk-tuketici-sikayet-bildirim-sistemi-4764 adresine girebilirsiniz. Bu adreste sadece Vodafone değil, diğer operatörler de şikayet edilebilir. ... Ama ayrıca Cimer üzerinden de şikayet konusu oluşturabilirsiniz.

Beni rahatsız eden numarayı nasıl şikâyet ederim?

Savcılığa numara şikayet edilirse ne olur? Bir başka durum ise hiç tanımadığınız bir kişi tarafından rahatsız edilmesidir. Bu gibi durumlarda mağdur yani rahatsız edilen kişi yasal haklarını kullanabilir. Bunun için savcılığa bir dilekçe ile rahatsız edildiğinizi belirtir şekilde şikayetinizi gerçekleştirmelisiniz.