Evde Karpuzlu Smoothie nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Evde Karpuzlu Smoothie nasıl yapılır?
  2. Gerçek milkshake nasıl yapılır?
  3. Meyveli milkshake nasıl yapılır?
  4. Milkshake ne katılır?

Evde Karpuzlu Smoothie nasıl yapılır?

1-2 dilim karpuz, 3 top vanilyalı dondurma ve bir bardak buz bu tarif için yeterli olacaktır. Tarifimize ilk olarak buzları blenderdan çekerek başlıyoruz. Sonrasında çekirdeklerini ve kabuklarını ayıkladığımız karpuzu ve dondurmayı ekliyoruz. Karışım pürüzsüz bir hal aldığında erimesine izin vermeden hemen içiyoruz!

Gerçek milkshake nasıl yapılır?

İşte en çok tercih edilen 3 çeşit milkshake tarifi haberimizin detaylarında. Süt, çilek ve buz parçalarını bir kabın içinde karıştırın. Dondurmaları bardağın içine atın ve üzerine karışımı ekleyin. Soğuk bir şekilde bekletmeden servis etmelisiniz.

Meyveli milkshake nasıl yapılır?

Meyveli milkshake tarifi Nasıl yapılır? Blender veya mutfak robotunun içine muzu, çilekleri veya ananasları atın. Üzerine süt, yoğurt ya da kremayı ekleyip, 3-4 dakika kadar karışım iyice köpürünceye kadar çırpın. İsteğe göre toz şeker ve 2-3 adet buz ilave ederek servis edebilirsiniz.

Milkshake ne katılır?

Dünyanın en güzel iki lezzeti bir bardakta! Çikolatalı dondurmanın içerisine çikolata sosunu ve sütün yarısını ekleyip karıştırın. Daha sonra vanilyalı dondurma kalan süt ve fıstık ezmesini karıştırın. Sırayla iki karışımı da bardağa koyun karamel sos ve krem şanti ile süsleyin.