Almanya vize başvurusu nereye?

İçindekiler:

  1. Almanya vize başvurusu nereye?
  2. iDATA kaç güne randevu veriyor?
  3. Almanya Türkiyeye vize veriyor mu?
  4. Almanya vize randevusu veriyor mu?

Almanya vize başvurusu nereye?

Uzun süreli vize başvuruları direkt olarak Almanya Konsolosluğu ya da Almanya Büyükelçiliğine yapılmaktadır. 90 güne kadar olan vize başvuruları Almanya Konsolosluğunun yetkilendirmiş olduğu kurumlara ya da Turizm/Seyahat Acentelerine yapmalıdırlar.

iDATA kaç güne randevu veriyor?

Vize başvurusu normal koşullarda başvuru işleminin tamamlanmasından sonraki 5 gün içinde sonuçlanır. (iDATA Kadıköy, Bursa ve Trabzon şubelerinden yapılan başvurular için 2 iş günü eklemek gerekmektedir.) Türkiye dışındaki bazı ülke vatandaşları için vize işleminin sonuçlanma süresi yaklaşık 15 gündür.

Almanya Türkiyeye vize veriyor mu?

Umuma Mahsus Pasaport hamili iseniz, Almanya'ya girebilmek veya transit geçebilmek için bu ülkenin dış temsilciliklerinden vize almanız gerekmektedir. ... Hizmet, Hususi (Yeşil) ve Diplomatik pasaport hamili vatandaşlarımız, 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydıyla, Almanya'ya yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

Almanya vize randevusu veriyor mu?

Almanya Konsoloslukları ve Almanya Konsoloslukları tarafından yetkilendirilmiş başvuru merkezleri randevusuz işlem almamaktadır ve başvurudan önce mutlaka randevu alınmasını şart koşmaktadır.