Redepra 15 mg ne zaman kullanılır?

İçindekiler:

  1. Redepra 15 mg ne zaman kullanılır?
  2. Rexapin 20 mg ne ise yarar?
  3. Sulinex XR 37.5 nedir ne için kullanılır?
  4. Sulinex hapı ne işe yarar?
  5. Rexapin 5 mg kimlere verilir?

Redepra 15 mg ne zaman kullanılır?

KULLANIM ŞEKLİ VE DOZU: Mirtazapin tek doz olarak tercihen akşam yatmadan önce verilmelidir. Hekim tarafından başka türlü önerilmedi ise günlük mutad doz 15–45 mg'dır.

Rexapin 20 mg ne ise yarar?

Etkin madde : Her bir film tablet 20 mg olanzapin içerir. Yardımcı maddeler için 6.1'e bakınız. Yetişkinler ve 13-17 yaş arası ergenlerde: Olanzapin, şizofreni grubu psikotik bozuklukların tedavisinde endikedir.

Sulinex XR 37.5 nedir ne için kullanılır?

Majör depresyonun tedavisinde, majör depresyonun nüksünün ve yeni episodların (atakların) engellenmesinde, yaygın anksiyete bozukluğu (YAB) tedavisinde, sosyal fobi tedavisinde, agorafobi (hastanın panik atağının ortaya çıkabileceğini hissettiği yerlerde bulunmaktan korkması) ile birlikte veya agorafobi olmaksızın ...

Sulinex hapı ne işe yarar?

SULİNEX XR, - Majör depresyonun tedavisinde, - Majör depresyonun nüksünün ve yeni episodların engellenmesinde, - Yaygın anksiyete bozukluğu (YAB) tedavisinde, - Sosyal fobi tedavisinde, - Agorafobi ile birlikte veya agorafobi olmaksızın görülen panik bozukluğu tedavisinde endikedir.

Rexapin 5 mg kimlere verilir?

13-17 yaş arası ergenler Şizofreni: Olanzapinin önerilen başlangıç dozu, hedef doz 10 mg/gün olacak şekilde günde bir defa 2,5 veya 5 mg'dır. Olanzapinin emilimi gıdadan etkilenmediği için, aç veya tok karnına verilebilir.