VakıfBank SMS ile kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. VakıfBank SMS ile kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?
  2. VakıfBank Kredi Kartı kimler alabilir?
  3. VakıfBank Gold Kart nedir?
  4. VakıfBank World puanlar ne zaman siliniyor?
  5. VakıfBank kredi kartı limiti maaşın kaç katı?
  6. VakıfBank Gold kart ne işe yarar?
  7. VakıfBank world kart yıllık ücreti var mı?
  8. VakıfBank world puan silinir mi?
  9. World puanlar ne zaman siliniyor?

VakıfBank SMS ile kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

T.C kimlik numarası bilgilerini arada bir boşluk bırakarak yazın ve 5724′ gönderin. Başvurunuz kısa sürede sonuçlanacak ve size mesaj gönderilerek haber verilecektir. Vakıfbank SMS ile anında ek kart başvurusu yapmak için EKKART yazın bir boşluk bıraktıktan sonra kimlik numaranızı yazarak 5724'e gönderin.

VakıfBank Kredi Kartı kimler alabilir?

VakıfBank kredi kartlarına 18 yaşını doldurmuş ve düzenli geliri olan herkes başvuru yapabilir. Kart başvurusunun olumlu değerlendirilebilmesi açısından kişinin mesleki durumu, gelir düzeyi ve çalışma geçmişi oldukça önemlidir.

VakıfBank Gold Kart nedir?

Vakıfbank'ın World altyapısı ve avantajları ile kullanıcılarına sunduğu Worldcard Gold ile 250.000'den fazla noktadan yapılan alışverişlerde Worldpuan kazanıyorsunuz. ... Her 10 TL'ye 1 Worldpuan kazanan kullanıcılar biriken paralarıyla diledikleri gibi alışveriş yapabiliyorlar.

VakıfBank World puanlar ne zaman siliniyor?

Her yıl biriken puanlar sonraki yıla devreder." denildi. 2020 yılında biriken kredi ve banka kartı puanları yeni yıla devredecek. Kamu ya da özel banka ayrımı olmaksızın tüm banka müşterileri kartlarında biriken puanlarını 2021 yılında da kullanabilecek. Bir kampanyaya bağlı olmaksızın kazanılan puanlar silinmiyor.

VakıfBank kredi kartı limiti maaşın kaç katı?

Maaş beyan edilen durumlarda aylık ve yıllık gelir ortalamanız esas alınacak ve buna göre ilk defa kredi kartı başvurusunda bulunanlar için ilk yıl için maaşın iki katı olacak.

VakıfBank Gold kart ne işe yarar?

VakıfBank Gold kredi kartınızla, World üyesi işyerlerinde yapacağınız alışverişlerinizden Worldpuan kazanır, kazandığınız Worldpuan'ları alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. VakıfBank Worldcard hayatınızı kolaylaştıran hizmetleri için Ayrıcalıklar, faiz ve ücret bilgileri için Faiz ve Ücretler'i ziyaret edebilirsiniz.

VakıfBank world kart yıllık ücreti var mı?

VakıfBank Worldcard size yaygın World ve VakıfBank üye işyeri ağında Worldpuan ve taksit imkanlarının yanında size özel kampanyalarla alışverişlerinize renk katıyor. ... Üstelik yıllık kart aidatı ödemeyin, Express Card ile VakıfBank ve World üye iş yerlerinden Worldpuan kazanın, taksit fırsatlarından faydalanın.

VakıfBank world puan silinir mi?

VakıfBank World Puanımın Bir Anda Yok Edilmesi Kampanya yapıp worldpuan vadediliyor ancak yüklenen World puan yıl sonuna kadar bile hesapta tutulmuyor ve bitiş tarihi yaklaşırken uyarı dahi verilmeden bir anda siliniyor.

World puanlar ne zaman siliniyor?

Bu tip kampanyalar haricinde kazandığınız Worldpuanlar için herhangi bir son kullanım tarihi belirlenmemiştir. Worldpuanlar yıl içinde kullanılmadığında, bir sonraki yıla devretmektedir.