Uşak Üniversitesi Tek ders Sınavı Nedir?

İçindekiler:

  1. Uşak Üniversitesi Tek ders Sınavı Nedir?
  2. Uşak Üniversitesi harç ücretleri hangi banka?
  3. Uşak Üniversitesi sınava nasıl girilir?
  4. ATA AÖF mezuniyet 3 ders sınavına kimler girebilir?

Uşak Üniversitesi Tek ders Sınavı Nedir?

Devam koşulunu yerine getirmiş olduğu tek dersten başarısız olan öğrencilere, dilekçe ile başvurmaları halinde bir defaya mahsus olmak üzere bütünleme sınavını takip eden bir ay içinde tek ders sınavı açılır. Tek ders sınavı her yarıyıl bütünleme sınavlarından sonra yapılır.

Uşak Üniversitesi harç ücretleri hangi banka?

Öğrenciler katkı payı/öğrenim ücreti ödemelerini, öğrenci numaraları ile Türkiye genelindeki tüm Ziraat Bankası şubelerinden, Ziraat Bankası ATM'lerinden veya Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı üzerinden yapabilecektir. Başka banka ve şubelerden EFT veya havale kabul edilmemektedir.

Uşak Üniversitesi sınava nasıl girilir?

Değerli öğrencilerimiz, Classroom sınav sınıflarınıza kayıt olmak için, udks.usak.edu.tr sitesinde girip, oturum açınız. Ardından Kayıtlı Derslerim bölümünden, hangi dersinizin sınav sınıfına kayıt olmak istiyorsanız, sağ tarafta yer alan mavi renkli Sınav Kayıt butonuna tıklayınız.

ATA AÖF mezuniyet 3 ders sınavına kimler girebilir?

Kayıtlı oldukları bölümlerde/programlarda tüm dersleri almış ve en fazla üç dersten başarısız olduğu için mezun olamayan öğrenciler "Üç Ders Sınavı"na girebilir (Blok Uygulama, Blok Uygulama I ve II derslerini alan öğrencilerin bu derslerden sınava girebilmesi için; bu derslere 2016-2017 öğretim yılında kayıt yaptırmış ...