Farmasi Elmas Direktör ne kadar kazanır?

İçindekiler:

  1. Farmasi Elmas Direktör ne kadar kazanır?
  2. Farmasi aylık ne kadar kazandırır?
  3. Farmasi Müdür ne kadar kazandırır?
  4. Farmasi platin müdür ne kadar kazanır?
  5. Farması kazandırıyor mu?
  6. Farmasi Asbaşkan müdür ne kadar maaş alır?
  7. Farmaside direktör ne kadar kazanıyor?
  8. Farmaside Asbaşkan ne kadar maaş alır?
  9. Farmaside direktör ne demek?
  10. Farmasi sanal müdür ne demek?
  11. Farmasi den nasıl para kazanılır?
  12. Farmaside nasıl müdür olunur?

Farmasi Elmas Direktör ne kadar kazanır?

Elmas Direktör olduklarında 12 ay boyunca BWM 3 serisi yada muadili olan araç kullanım hakkına sahiptirler. Araç kullanma hakkı yerine 48.000 TL olan para ödülünü alabilirler . Para ödülü unvanlarını koruduğu sürece aylık olarak 4000 TL olarak verilmektedir. Direkt bağlı en az 12 adet ! kolu bulunmalıdır.

Farmasi aylık ne kadar kazandırır?

250 TL puanı geçtiğiniz için 60 TL satış değerindeki teşvik hediyelerinden kazanırsınız. Yani kısaca aylık 370 TL puanlık ürün alıp satış yaptığınızda ortalama 280 TL net kazanç elde edersiniz.

Farmasi Müdür ne kadar kazandırır?

Farmasi 5 ay direktörlüğünü koruyan kişilere 5.000 TL para ödülü verdiği gibi kendisine direkt bağlı 2 adet ! kol çıkarıp unvanlarını 5 ay boyunca koruyup Altın Direktör olan kişilere de para ödülü olarak toplamda 12.000 TL para ödülü veriyor .

Farmasi platin müdür ne kadar kazanır?

Farmasi Platin Müdür Maaşı Farmasi Platin Müdür ünvanında 23.000 tl almanız mümkündür. Bu rakamı yükseltmek de mümkündür. Farmasi Platin seviyesine 25000 tl primin yanı sıra bonus ödülü ve 0 km Clio araç ödülü sunmaktadır.

Farması kazandırıyor mu?

Farmasi Ne Kadar Kazandırıyor? Farmasi kazanç sistemi olarak çok sınırsız kazanç sunmaktadır. Tasarruf kazancı, satış kazancı, hediyelerden elde edilen kazanç ve son olarak da prim kazancı sunmaktadır. ... Farmasi'de 2 tl de kazanmanız mümkündür, 200.000 tl de kazanmanız mümkündür.

Farmasi Asbaşkan müdür ne kadar maaş alır?

125.000TL/ 12 ayda eşit şekilde ödenecektir.

Farmaside direktör ne kadar kazanıyor?

Direktör seviyesine ulaşan kişi 5 defa %21 seviyesini koruması halinde Direktör ünvanına ulaşıp 5.000 tl para ödülünü almaya hak kazanır. Hak kazanmış olduğu 5.000 tl ödül 2 taksitte ödenmesi yapılacaktır. Direktörlüğü aldığı ayda 2.500 tl hesabına aktarılır.

Farmaside Asbaşkan ne kadar maaş alır?

125.000TL/ 12 ayda eşit şekilde ödenecektir. As Başkan Direktör seviyesine geldiği anda yandan 20.000TL puan şartı aranmaktadır. Unvanı 12 ay boyunca geriye dönük 5 kez tekrarlanması gerekmektedir.

Farmaside direktör ne demek?

Farmasi'de müdür olmak! ... %21 seviyesine ulaştığınızda ünvanınız müdür oluyor müdürlüğünü 5 ay koruduğunuz da ünvanınız direktör oluyor.Yani Farmasi Müdür demek ünvanımızın müdür seviyesinde yani %21 seviyesine ulaşması demek.

Farmasi sanal müdür ne demek?

Farmasi Sanal müdür demek; Müdür olan kişinin alt ekibinde %18 seviyesinde yada %21 seviyesinde birinin olduğu ve bu alt ekibinde bulunan kişi ile arasında 6000₺ ciro olmaması demektir. Bu durumda Farmasi'den yine bu kişi prim alır fakat Lider Yetiştirme Primi alamaz sanal olduğu için.

Farmasi den nasıl para kazanılır?

Farmasi'de para kazanmanın bir diğer ve en fazla para kazandıran kısmı ise ekip kurarak, ekip yönetiminden prim – para kazanmaktır. Ekip kurarak toplam ekip satışınızın %21'ini kazanabilirsiniz. En yüksek prim dilimi olan %21 müdür ve üstü kariyerden elde edebilirsiniz.

Farmaside nasıl müdür olunur?

Farmaside Müdür Olmak !
  1. Siz ve grubunuz 1 ay içinde en düşük 20.000 TL puanlık alışveriş yaparsa müdür unvanini alır. ...
  2. Birinci nesil sizin direk bağlı üyenizdir.
  3. İkinci nesil uyenizin ekledigi kişidir. ...
  4. İş olarak ciddi teklif ettiğimiz lider seçtiğimiz kişileri en az 3 ay gibi kısa bir sürede müdür çıkartıyoruz.
Daha fazla öğe...