En iyi ağız gargarası hangisi?

İçindekiler:

  1. En iyi ağız gargarası hangisi?
  2. Kloroben gargara ne için kullanılır?
  3. Gargara içinde ne var?
  4. CB12 nereden bulabilirim?
  5. Gargara günde kaç kere?
  6. Gargara ilaç ne işe yarar?
  7. CB12 zararlı mı?
  8. CB12 nasıl kullanılır?
  9. Ağız gargarası dişi beyazlatır mı?

En iyi ağız gargarası hangisi?

Listerine marka olarak bu listede tanıttığımız ürünler arasından en bilinen marka diyebiliriz. Listerine Total Care dışında ağız gargarası olarak birçok farklı ürünü bulunmakta. Yine Total Care diğer Listerine ürünlerine kıyasla daha kapsayıcı ve etkili olması bakımında en çok tavsiye edileni diyebiliriz.

Kloroben gargara ne için kullanılır?

Her bir kutuda 1 adet şişe bulunmaktadır. KLOROBEN, ağız ve boğazda iltihap oluşturan mikrobik hastalıkların önlenmesinde, yutma fonksiyonunun rahatlamasında ve diş eti rahatsızlıklarında belirtilerin giderilmesinde kullanılır. Diş hekimliğinde işlemlerden önce koruma amaçlı kullanılabilir.

Gargara içinde ne var?

İçindekiler
  • 1.1 Alkol.
  • 1.2 Heksetidin (Stomatin)
  • 1.3 Benzidamin (Difflam)
  • 1.4 Betametazon.
  • 1.5 Setilpiridinyum klorür.
  • 1.6 Uçucu Yağlar.
  • 1.7 Florür.
  • 1.8 Hidrojen Peroksit.
Daha fazla öğe...

CB12 nereden bulabilirim?

CB12'yi eczanelerde bulabilirsiniz.

Gargara günde kaç kere?

Tuzlu su ile yapılacak, günde 7-8 kez tekrarlanacak, etkili, sıkı “ağız, geniz ve boğaz gargaraları”dır. Bir bardak suya bir veya bir buçuk çay kaşığı tuz ekleyin ve 3-4 saat aralıklarla gargara yapın.

Gargara ilaç ne işe yarar?

Ağızdaki bakterileri azaltan ağız suları, temizlik hissi kazandırır. Diş eti iltihabı gibi sorunların nedenlerinden biri de plaktır. Gargaralar plak oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Florür içeren gargara, diş minesini güçlendirerek asitlerden korunmasını sağlar.

CB12 zararlı mı?

CB12'yi diğerlerinden ayıran föktür ise alkol içermemesi, içeriğindeki klorheksidin ve çinko miktarının bu tür istenmeyen etkileri yapmayacak kadar az olması ve etki mekanizmasının 12 saat gibi uzun bir süre olması. Sağlık açısından herhangi bir zararı yok ve uzun süreli kullanıma yönelik bir ürün.”

CB12 nasıl kullanılır?

Yarım veya bir dakika boyunca ağzınıza 10 ml CB12 ile gargara uygulayın ve ardından tükürün. CB12 uzun etkili olduğundan, 12 saatlik bir etki için ağzınızı günde bir kez veya 24 saat koruma için iki kez çalkalayabilirsiniz.

Ağız gargarası dişi beyazlatır mı?

Beyazlatıcı diş macunları ve ağız gargaraları, öncelikle yalnızca dış lekelenmeleri beyazlatırlar. İçerdikleri ana beyazlatıcı diş yüzeyindeki renklenmeyi kaldırmak için yumuşak bir aşındırıcı olarak etki eden silikadır.