2020 sertifikalı fidan desteği ne kadar?

İçindekiler:

  1. 2020 sertifikalı fidan desteği ne kadar?
  2. Sertifikalı Fide nedir?
  3. Fıstık desteklemesi ne kadar?
  4. Mavi sertifikalı fidan ne demek?
  5. Fidan Yetiştiriciliği Belgesi nasıl alınır?
  6. 2020 buğday fark desteği ne kadar?
  7. Mavi sertifikalı ceviz ne demek?
  8. Mavi ve yeşil sertifika ne işe yarar?

2020 sertifikalı fidan desteği ne kadar?

Sertifikalı sınıfında fidan üretimi yapan, bunların satışını gerçekleştiren, bakanlık tarafından yetkilendirilmiş fidan üreticisi kabul edilen, Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı çiftçilere 2020 yılında ürettikleri aşılı fidana adet başına 50 kuruş destek verilecek.

Sertifikalı Fide nedir?

Sertifikalı meyve fidanı demek Tarım Bakanlığı tarafından, gerekli kontrolleri yapılmış ,tohum tescil sertifikasyon genel müdürlüğü tarafından; verilen beyanlar doğrultusunda evrakları tamamlanmış fidan demektedir.

Fıstık desteklemesi ne kadar?

Sertifikalı fide/fidan kullanım desteği Antep fıstığı, ceviz, badem, mavi yemiş ve aronya, için 400 lira; armut, ayva, elma, kiraz, nektarin, şeftali, erik, limon, mandalina, portakal, kayısı, vişne, zeytin, diğer meyve türleri ve asma (nar ve muz hariç) 280 lira; sertifikalı çilek fidesi ile bahçe tesisi için de dekar ...

Mavi sertifikalı fidan ne demek?

Yani çeşit ve anaçta 'ismine doğruluk' kısmı için herhangi bir kontrol yoktur. Fidan sertifikasyon sisteminde birde fidanın kademesi kısmında 'Sertifikalı' yazan fidanlar vardır. Bu gerçek 'Sertifikalı' fidanlarda ise sertifikaya ait etiket rengi 'Mavi' dir. Bu sebeple Mavi sertifikalı fidan olarak anılmaktadır.

Fidan Yetiştiriciliği Belgesi nasıl alınır?

Geleceğe Nefes katılım belgesi nasıl alınır? : İnternetten üzerinden gelecegenefes.com sitesine girip fidan sahiplen butonuna tıklayın. İsminizi ve mail adresinizi yazıp, fidanınızın nerede dikilmesini istediğinizi seçin. İşlemi tamamladığınızda size aşağıdaki gibi 'Geleceğe Nefes Katılım belgesi' veriliyor.

2020 buğday fark desteği ne kadar?

Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamında, dekar başına buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için daha önce 8 lira olarak duyurulan gübre desteği 16 liraya yükseldi.

Mavi sertifikalı ceviz ne demek?

Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı ceviz fidanı dikmek isteyen yetiştiriciler için dönümüne 400 TL devlet hibe teşvik desteği sağlayan ülkemizde belli firmaların üretim lisansına sahip olduğu sertifikalı ceviz fidanı türüdür.

Mavi ve yeşil sertifika ne işe yarar?

Verilen bu sertifika müteşebbisin ürettiği ürünün organik olduğunu belgelememekte olup müteşebbisin organik tarım faaliyeti yaptığını göstermektedir.