Vodafone telefon abonelik iptali nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vodafone telefon abonelik iptali nasıl yapılır?
  2. Vidyozone nasıl iptal edilir Vodafone?
  3. İnternet aboneliği nasıl iptal edilir?
  4. Vodafone Ev Internetimi nasıl iptal ederim?
  5. Vodafone RedBox cayma bedeli kaç TL?

Vodafone telefon abonelik iptali nasıl yapılır?

Bireysel hat iptali için, talebinizi belirten bir dilekçe ve kimlik fotokopinizi 0850 542 50 00'a; kurumsal hat iptali için ise vergi levhası, firma imza sirküleri, imza sirkülerindeki yetkili kişinin kimlik fotokopisi ve talebi belirten imzalı dilekçeyi 0850 542 50 05'a fax çekerek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Vidyozone nasıl iptal edilir Vodafone?

Vidyozone Telefonumdan Para Çekti Nasıl İptal Edeceğim Aboneler Vidyozone keyword kullanarak; Turkcell ve Vodafone hatlarında 1240, Türk Telekom'da ise 3480 numarasına “iptal vidyozone” şeklinde SMS göndererek iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İnternet aboneliği nasıl iptal edilir?

İnternet abonelik iptal talebi, Abone/Hizmet numarası, güncel iletişim bilgileri, imzalanmış ve önlü-arkalı kimlik fotokopinizin bulunduğu bir dilekçe ile 0212 216 55 60 numaralı faks numarasına gönderebilirsiniz.

Vodafone Ev Internetimi nasıl iptal ederim?

SüperNet internet ve/veya telefon hizmetinizi iptal etmek isterseniz detaylı bilgi için 08 numaralı Müşteri Hizmetleri'mizi arayabilirsiniz. Ayrıca talebinizi belirten SüperNet İptal Talep Formu'nu 0216 55631 5563177 numaralı faksa imzalı olarak göndererek iptal başvurusunda bulunabilirsiniz.

Vodafone RedBox cayma bedeli kaç TL?

RedBox Her Yerde Paketi ile tarifenize ek ayda 30,6 TL'ye RedBox'ınızı yazlığa, tatile, memleketteki diğer evinize yanınızda götürebilir, 4.5G şebekesinin uygun olduğu her yerde rahatça kullanabilirsiniz. Üstelik farklı bir operatör kullanıcısıysanız taahhüt cayma bedelinizi 500 TL'ye kadar karşılıyoruz.