Fiat Egea otomatik vites ne zaman çıkacak?

İçindekiler:

  1. Fiat Egea otomatik vites ne zaman çıkacak?
  2. 2021 Fiat Egea otomatik vites ne zaman gelecek?
  3. Egea otomatik kaç vites?
  4. Egea hangi otomatik şanzımanı kullanıyor?
  5. Fiat EGEA otomatik yok mu?
  6. Yeni Fiat Egea otomatik vites yok mu?
  7. Fiat Egea sıfır kaç para?
  8. Fiat EGEA 2020 kaç vites?

Fiat Egea otomatik vites ne zaman çıkacak?

Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç tarafından yapılan açıklamaya göre otomatik şanzıman seçeneğine sahip Egea modelleri 2022 yılının başında geleceğini açıkladı. Otomatik vites seçeneği başlangıçta benzinli modellere gelecek. Akabinde ise dizel motor seçenekleri de listeye eklenecek.

2021 Fiat Egea otomatik vites ne zaman gelecek?

Yapılan açıklamaya göre serinin otomatik vites versiyonu tek başına gelmeyecek. Dizel motorla beraber otomatik vites seçeneği gelecek. Fakat eğer otomatik bir seri almak istiyorsanız o zaman 2022 yılını beklemeniz gerekiyor. Serinin otomatik vites versiyonu 2022 yılının başında satışa çıkmış olacak.

Egea otomatik kaç vites?

6 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman Fiat Egea Sedan'ın gelişmiş güvenlik özellikleri sayesinde tüm yolculuklarınız güven içinde geçiyor.

Egea hangi otomatik şanzımanı kullanıyor?

Ülkemizde ise son zamanlarda çevremizde çokça gördüğümüz Egea modelinin otomatik modellerinde dikkatimizi çekti. Yakıt tasarrufu başarısı ile ünlenen Multijet motorda DCT şanzıman da kullanılınca ortaya memnun edici bir sonuç çıkıyor. 6 ileri vitesli bir şanzımandır.

Fiat EGEA otomatik yok mu?

Tofaş'ın Bursa'da üretip dünyaya ihraç ettiği Egea modelinin 2021 fiyatları açıklandı. ... 4 motor seçeneği de Euro 6D ile uyumlu olacak şekilde yenilenen Egea, ilk başta sadece manuel şanzıman ile satın alınabilecek. Otomatik şanzıman ise yılın ikinci yarısında satışa sunulacak.

Yeni Fiat Egea otomatik vites yok mu?

4 motor seçeneği de Euro 6D ile uyumlu olacak şekilde yenilenen Egea, ilk başta sadece manuel şanzıman ile satın alınabilecek. Otomatik şanzıman ise yılın ikinci yarısında satışa sunulacak.

Fiat Egea sıfır kaç para?

Motor Seçenekleri (4)
Yakıt TüketimiFiyat
Easy6,4 Lt/100 Km168.900 TL
Urban6,4 Lt/100 Km182.900 TL
Lounge6,4 Lt/100 Km200.900 TL

Fiat EGEA 2020 kaç vites?

2020 Fiat Egea dizel motor, 7 vitesli otomatik şanzımanla birlikte 1,6 litrelik motor 320 Nm tork üretmektedir.