Hametan günde kaç defa sürülür?

İçindekiler:

  1. Hametan günde kaç defa sürülür?
  2. Hametan krem Hamamelis virginiana nasıl kullanılır?
  3. Hametan krem cildi yeniler mi?
  4. Hametan Mavi pişik için kullanılır mı?
  5. Hametan merhem nerede kullanılır?

Hametan günde kaç defa sürülür?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: HAMETAN; günde birkaç kez lezyonlu bölgeye sürülür. HAMETAN kullanımı ile ilgili herhangi bir süre kısıtlaması yoktur.

Hametan krem Hamamelis virginiana nasıl kullanılır?

Hametan krem mutlaka doktora danışılarak cilde uygulanmalıdır. Uzman doktora danışılmadığı taktirde ciltte farklı sorunlar meydana gelebilir. Hametan kremi uygulamadan önce mutlaka cildinizi ya da o bölgeyi güzelce temizleyin. Çok az parmağınızın ucuna alıp,ovalayarak sürün.

Hametan krem cildi yeniler mi?

Ciltte sağlık problemi yaşayan vatandaşlar pomad ve krem halindeki hametanı kullanabilir. Kullanım alanları oldukça fazla olan krem hem cildi onarıyor hem de yeniliyor.

Hametan Mavi pişik için kullanılır mı?

HAMETAN SARI VE MAVİ ARASINDAKİ FARK NEDİR? Hametan sarı renk krem olarak satılırken, mavi renkte olan pomaddır. Hametan kremi cilt tedavisi için, pişiği yok etmek için, cilt lekelerini ve güneş yanıklarını gidermek için kullanabilirsiniz.

Hametan merhem nerede kullanılır?

- Kurumuş çatlamış, yıpranmış cilde bakım yapar ve onarır, - Cilt renk tonunu eşitler, - Yatak yaraları, açık yaralar ve ameliyat yaralarına iyi gelir, - 1. ve 2. derece yanıkların tedavisinde kullanılır.