Ada Koleji sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Ada Koleji sahibi kim?
  2. Ada Koleji ne kadar?
  3. Ada Koleji Kabul Sınavı Nedir?
  4. 2020 özel okul bursluluk sınavları ne zaman?
  5. Amerikan Kültür Koleji kime ait?
  6. 2021 özel okullar bursluluk sınavı başvuruları ne zaman?
  7. Teknokent Koleji ücretsiz mı?

Ada Koleji sahibi kim?

Açılış törenine Gaziantep Vali Yardımcısı Adil Nas, Özel Ada Koleji Kurucusu Hadi Albayram, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşan Özel Ada Koleji Kurucusu Hadi Albayram, Gaziantep'e konsept okul projesini kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Ada Koleji ne kadar?

Ortaokul
ÜcretPeşin (%8)Kardeş İndirimi (%5)
24 700 TL22 724 TL23 465 TL

Ada Koleji Kabul Sınavı Nedir?

Sınavın Amacı : Özel Çorum Ada Koleji Okullarında ve Özel Öğretim Kurslarında , 2021- 2022 Eğitim öğretim yılında tam veya kısmi burslu olarak öğrenim görecek öğrencileri belirlemek.

2020 özel okul bursluluk sınavları ne zaman?

Uğur Okulları Bursluluk Sınavı Uğur Okulları Bursluluk Sınav tarihi, 11-12 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Amerikan Kültür Koleji kime ait?

Dünyanın en büyük yabancı dil kursları, anaokulları ve kolej zincirlerinden birisi olan Amerikan Kültür Eğitim Kurumları; Türkiye'de , tüm yönetim kurulu üyeleri Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan tamamen Türk Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kuruluşlardır.

2021 özel okullar bursluluk sınavı başvuruları ne zaman?

Uğur Okulları bursluluk sınavları 9 Ocak 2021 tarihinde başlıyor. 6 Ocak günü başvurular alınmaya başlanacak. Sınavlara 9 ve 10 Ocak'ta yapılacak. Sınavlara 4. sınıftan 11. sınıfa kadarki bütün sınıflar katılabilir.

Teknokent Koleji ücretsiz mı?

İskenderun TEKNOKENT Koleji kurucusu eğitimci girişimci Gökhan Kıvrak okullarında, öğrencilerden 4 yıl, boyunca okul, ücreti alınmayacağını, eğitim ücretinin tamamını devlet karşılayacağını belirterek “2018-2019 eğitim öğretim dönemine tüm hızıyla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.