LÖSEV nasıl olunur?

İçindekiler:

  1. LÖSEV nasıl olunur?
  2. Neden gönüllü olmak istiyorsunuz?
  3. LÖSEV resmi kurum mu?
  4. LÖSEV den kimler yararlanabilir?
  5. Bir birey neden gönüllü olmak ister?
  6. TEMA gönüllü kartı nasıl alınır?
  7. Gönüllü çalışmak ne demek?
  8. LÖSEV den nasil yardim alabilirim?

LÖSEV nasıl olunur?

LÖSEV' gönüllü üye olmak çok kolaydır. Vakfımıza gelerek elden ya da resmi internet sitemizden bir “Gönüllü üye formu” doldurmanız gerekmektedir. İnternet üzerinden gönderilen formlarla ilgili onay mailleri 24 saat içinde gönüllüye ulaştırılmaktadır.

Neden gönüllü olmak istiyorsunuz?

Gönüllüler, Sivil Toplum Kuruluşlarında çalışmaları etkileyebilecek, yönlendirebilecek bir role sahiptirler. Hem gönüllü, hem de sivil toplum kuruluşu fayda sağlar, toplumun güçlenmesine katkıda bulunur. Gönüllünün sağladığı en önemli hizmet, yaşadığı topluma sağladığı katkıdır, ürettiği hizmettir.

LÖSEV resmi kurum mu?

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), 1998 yılında Pediatrik Hematolog, Onkolog Dr. Üstün Ezer tarafından Ankara'da kurulan ve lösemili ve kanser hastası çocuk ve yetişkinlere yardımda bulunan ve birçok ihtiyacını karşılayan bir vakıftır.

LÖSEV den kimler yararlanabilir?

0-18 yaş lösemi kayıtlarını alarak maddi ayni ve psikolojik destek, 0-18 yaş diğer çocukluk kanser türlerini ile 18 yaş üstü kanserli hastaların da vakıf bünyesinde kaydını alarak onlara sosyal, psikolojik ve ayni yönden destek veriyoruz.

Bir birey neden gönüllü olmak ister?

Bir gönüllünün taşıması gereken ilk ve vazgeçilmez nitelik samimi olarakgönüllü” olmasıdır. Gönüllülük bireye haz ve manevi zenginleşme, özgüven gelişimi, ekip çalışması becerilerinde artış ile toplumsal konumun gelişmesi, yeni çevre ve arkadaşlıklar ve yeni ilgi alanları bulma konularında katkı sağlar.

TEMA gönüllü kartı nasıl alınır?

Gönüllümüz olmak için; Gönüllü formumuzu online olarak doldurabilir ve kredi kartınız aracılığıyla gönüllülük bağışınızı anında gerçekleştirebilirsiniz....Gönüllümüz Olmak İçin
  1. 0 - 13 yaş aralığında iseniz 10 TL'dir. ...
  2. 14 - 24 yaş aralığında iseniz 10 TL'dir. ...
  3. 25 yaş ve üzeri iseniz 30 TL'dir.

Gönüllü çalışmak ne demek?

Gönüllülük, bir bireyin maddi karşılık beklemeden ya da başka bir çıkar beklentisi içinde olmadan, ailesi veya yakın çevresi dışındaki bireylerin yaşam kalitesini artırmak veya genel olarak toplumun yararına olduğu düşünülen bir hedefe ulaşmak için, yalnızca içinden gelerek ve doğru olduğuna inanarak, bir toplumsal ...

LÖSEV den nasil yardim alabilirim?

Türkiye'nin her köşesinde devam ettirmemize, lösemili çocuklarımızın ve kanser hastalarının sesini duyurmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bağış yapın! http://www.losev.org.tr/bagis adresini ziyaret ederek lösemili ve kanserli çocuklar ile yetişkin hastalar için tercih ettiğiniz şekilde bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.