iPhone 5s parmak izi tamiri ne kadar?

İçindekiler:

  1. iPhone 5s parmak izi tamiri ne kadar?
  2. iPhone 5 s parmak izi neden çalışmaz?
  3. Touch ID değişimi ne kadar?
  4. iPhone 5S de parmak izi var mı?
  5. iPhone 5 parmak izi okuyucu var mı?
  6. Home tuşu değişirse parmak izi çalışır mı?
  7. iPhone ekran değişirse parmak izi çalışır mı?

iPhone 5s parmak izi tamiri ne kadar?

iPhone 5s home tuşu parmak izi okuyucu tamir fiyatı 200 TL'dir. Tamir süresi 1 iş günüdür. Tamir işlemi gerçekleştirildikten sonra 6 ay GSM İletişim teknik servis garanti kartı ile birlikte telefonunuz sizlere teslim edilmektedir.

iPhone 5 s parmak izi neden çalışmaz?

Telefonun düşmesi sonucu parmak izi okuyucusunda hasar meydana gelebilmektedir. Ekran değişimi sırasında Flex' in kopması sonucu bu sorun ortaya çıkabilmektedir. Home tuşunda meydana gelen ve herhangi bir nedenden kaynaklanan oksitlenme sonucu parmak izi okuyucusu çalışmayabilir.

Touch ID değişimi ne kadar?

iPhone 8 touch id değişimi fiyatı 100 TL olup parmak izi okuyucu değişimi işlemi alanında uzman teknik servis ekibimiz tarafından tamamen profesyonel ekipmanlar kullanılarak 6 ay yedek parça ve işçilik garantisi ile gerçekleştirilir.

iPhone 5S de parmak izi var mı?

Yeni parmak izi okuma sistemi! Apple'ın yeni "amiral gemisi" olarak adlandırılan iPhone 5S'in ise parmak izi sensörü, çift LED flaşlı 12 megapiksel kamerası, yenilenen batarya sistemi ve retina ekranıyla teknoloji meraklılarının karşısına çıktı.

iPhone 5 parmak izi okuyucu var mı?

12 Eylül'de çıkacak olan iPhone hakkında hala belirlenemeyen özelliklerden biri de parmak izi okuma özelliği. iPhone 5'te parmak izi okuma sistemi olursa hem en çok satan telefonlardan biri olan iPhone'lar için hem de akıllı telefon sektörü adına büyük bir gelişme yaşanmış olacak.

Home tuşu değişirse parmak izi çalışır mı?

Home tuşu değişimi sonrası parmak izi okuyucu çalışır mı? iPhone 5s, 6, 6s ve 7 modellerinde home tuşu değişir ise parmak izi okuyucusu çalışmayacaktır. Bunun sebebi her cihazın home butonunda bulunan kendine özel elektronik devredir. Orijinal de olsa yan sanayide olsa kendi home butonu değil ise kesinlikle çalışmaz.

iPhone ekran değişirse parmak izi çalışır mı?

Ekran değişimi sonrası parmak izi okuyucusu çalışır mı? -Evet, home butonu değişmediği için parmak izi okuyucu çalışmaya devam edecektir. Ekran veya cam değişiminde orijinal home butonunu yeni ekrana aktarıyoruz.