Canesten krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Canesten krem ne işe yarar?
  2. Canesten krem ne kadar süre kullanılır?
  3. Klotrimazol ne için kullanılır?
  4. Travazol krem kasık mantarına iyi gelir mi?

Canesten krem ne işe yarar?

Ayrıca, kadınlarda genital organın dudak ve bitişik bölgelerinde oluşan mantar enfeksiyonlarının ve erkeklerde maya mantarlarının (candidal vulvutis ve candidal balanitis) neden olduğu sünnet derisi ve erkek cinsellik organı olan penis başında gelişen Page 2 2/5 enflamasyonun (oluştuğu bölgede ısı, ağrı, kızarma ve ...

Canesten krem ne kadar süre kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Doktorunuz ayrı bir tavsiyede bulunmadıkça, CANESTEN® hastalıklı cilt bölgesine günde 2- 3 defa ince bir tabaka halinde uygulanır ve emdirilir. Tam bir iyileşme sağlamak amacıyla, şikayetlerinizin kaybolmasını takip eden 2 hafta süresince tedaviye devam ediniz.

Klotrimazol ne için kullanılır?

Klotrimazol imidazol grubu antifungal bir ilaçtır. Çeşitli patojen dermatofit türleri, mayalar ve Malassezia furfur'un neden olduğu enfeksiyonların tedavisinde kullanılır. Dermatofitozlar, vajinal ve oral kandidiyazis ve tinea enfeksiyonları bunlardan başlıcalarıdır.

Travazol krem kasık mantarına iyi gelir mi?

Genellikle el, ayak veya genital bölgede karşılaşılabilen mantarlı dokuların temizlenmesine katkı sağlayan Travazol Krem, mantar lezyonundan kaynaklı olarak görülebilecek kızarma, kaşıntı ve yanma gibi sorunları yok etmektedir.