Türkcell Global Bilgi Nedir?

İçindekiler:

  1. Türkcell Global Bilgi Nedir?
  2. Turkcell Global Bilgi kimin?
  3. Ilk çağrı merkezi ne zaman kuruldu?
  4. Global Bilgi Genel Müdürü kim?
  5. Global Bilgi kaç çalışanı var?
  6. Çağrı merkezlerinde iç kaynak nedir?
  7. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi nasıl olmalıdır?
  8. Çağatay Aynur kimdir?
  9. Funda seyrek Kantarlı kimdir?

Türkcell Global Bilgi Nedir?

Turkcell Global Bilgi, telekom sektöründeki derin tecrübesinin yanı sıra; finans, sigorta, perakende, e-ticaret, ulaştırma, enerji ve kamu sektörlerindeki uzmanlığı ve geniş müşteri portföyü ile hizmet veriyor.

Turkcell Global Bilgi kimin?

Bir Turkcell Grup şirketi olarak 1999 yılında kurulan Turkcell Global Bilgi, Türkiye'de 19, Ukrayna'da 6 olmak üzere toplam 25 lokasyonda, 16 binden fazla çalışanı ile hizmet veriyor. Türkiye'nin müşteri deneyimi çözümleri merkezi Turkcell Global Bilgi, sektördeki liderliğini aldığı ödüllerle pekiştiriyor.

Ilk çağrı merkezi ne zaman kuruldu?

Çağrı merkezleri ilk olarak 1960'ların sonlarında istek ve şikayet iletme aracı olarak ortaya çıkmıştır. ABD'de "ücretsiz hatlar" birçok şirket tarafından devreye alınarak, bir hizmet statüsü olarak sunulmuştur.

Global Bilgi Genel Müdürü kim?

Çağatay Aynur 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle de Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü olarak görevini yürütmektedir.

Global Bilgi kaç çalışanı var?

Bir Turkcell Grup şirketi olarak 1999 yılında kurulan Turkcell Global Bilgi, Türkiye'de 14, Ukrayna'da 4 olmak üzere toplam 18 lokasyonda, 12 binden fazla çalışanı ve 8 bin masa kapasitesiyle hizmet veriyor.

Çağrı merkezlerinde iç kaynak nedir?

İç kaynaklı (inhouse) çağrı merkezleri, kurum ve kuruluşların çağrı merkezi faaliyetlerini kendi bünyelerinde gerçekleştirmesi anlamına gelmekte. Dış Kaynak (outsource) çağrı merkezi ise tüm çağrı merkezi operasyonunun belirli bir bedel karşılığında bu işte uzmanlaşmış bir firmaya devredilmesidir.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi nasıl olmalıdır?

Müşteri Hizmetleri ve Çağrı Merkezi Çalışanları Nasıl Olmalı?
  1. Müşteri ile Diyalog Kurabilme Yeteneği. ...
  2. Ürün Satışı ve Ürün Desteği Konusunda Bilgili. ...
  3. Sorun Çözümünün En Hızlı Sürede Gerçekleştirilmesi. ...
  4. Teknolojik Bilgi Birikiminin Yeterli Olması ...
  5. Çelik Gibi Sinirlere Sahip Olmalıdır.

Çağatay Aynur kimdir?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliği bölümünden 1993 yılında mezun olan Çağatay Aynur, Erkunt Döküm Sanayinde çalışma hayatına başlamış olup , Martı Ltd şirketinde Satış Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 2000 yılında Turkcell Grup bünyesine Müşteri Yöneticisi olarak katılmıştır.

Funda seyrek Kantarlı kimdir?

İş hayatına 1996'da Turkcell Global Bilgi'de müşteri temsilcisi olarak başladı, 2000 yılından bu yana, Turkcell Global Bilgi çatısı altında pek çok farklı görevler aldı. Son olarak Turkcell Superonline ve Tahsilat Operasyonları Müdürü görevini yürütüyordu.