Sade kefir kilo verdirir mi?

İçindekiler:

  1. Sade kefir kilo verdirir mi?
  2. Kefir haftada kaç kilo verdirir?
  3. Diyette kefir ne işe yarar?
  4. Kefirle maden suyu içilir mi?

Sade kefir kilo verdirir mi?

Kefir probiyotik bir süt ürünüdür ve bağışıklığı güçlendirerek metabolizmayı hızlandırır. Sindirimi de kolaylaştıran kefir için kilo aldırıcı özelliği vardır demek doğru değildir. Çünkü aksine vücudunuza yüksek miktarda kalori girmesine engel olan kefir, tam anlamıyla kilo vermeye yardımcı olan bir besin kaynağıdır.

Kefir haftada kaç kilo verdirir?

1 bardak kefirde 100 kalori vardır. Bir haftada 4 kilo verdiriyor! Yedi günlük kefir diyeti ile vücut sisteminizi temizleyecek ve kendinizi daha sağlıklı hissedeceksiniz. Diyet programı protein ağırlık olduğundan yediğiniz yiyecekler de daha fazla kalori yaktıracak.

Diyette kefir ne işe yarar?

Kefir; içerdiği protein, yağ ve karbonhidrat sayesinde sizi daha çok tok tutar. Sağlıklı diyette amaç; gün boyunca sizi zorlamayacak, aç bırakmayacak, verimli bir şekilde kilo kaybı olmalıdır. Kefir, sizi daha çok tok tutarak gün boyunca fazla yemek yemeyi önleyecektir.

Kefirle maden suyu içilir mi?

Bir şişe maden suyu ve istediğiniz kadar kefir. Biz büyük bardakta öneriyoruz. Ne kadar çok kefir olursa tadı da o kadar iyi oluyor. Kefiri maden suyu ile karıştırdığınızda ayranımsı bir tat çıkıyor ortaya.