E Ticaret T.C Kimlik No zorunlu mu?

İçindekiler:

  1. E Ticaret T.C Kimlik No zorunlu mu?
  2. TC kimliksiz fatura kesilir mi?
  3. Faturada adres yazmak zorunlu mu?
  4. Mohikan uygulaması ne işe yarar?
  5. Mohikan ne demek Fenerbahce?
  6. Mohikan uygulaması ne demek?

E Ticaret T.C Kimlik No zorunlu mu?

Kimlik Numarası bilgilerine yer verilmesi zorunluluğu bulunmamaktadır. Bu nedenle; vergi mükellefi olmayan nihai tüketici mahiyetindeki müşteriler tarafından T.C. Kimlik Numarası bilgilerinin paylaşılmak istenmediği hallerde, e-Arşiv Faturalarında alıcı hesap numarası alanına “11111111111” girilebilecektir.

TC kimliksiz fatura kesilir mi?

Bu nedenle, nihai tüketicilere fatura düzenlenmesi halinde vergi kimlik numarası veya T.C. Kimlik numarası bilgisine yer verilme zorunluluğu bulunmamaktadır. Nihai tüketici olarak fatura istediğinizde T.C. kimlik numaranızı vermek zorunda değilsiniz.

Faturada adres yazmak zorunlu mu?

Yayınlanan metin şu şekildedir: “Bilindiği üzere düzenlenen tüm faturalarda (e-Fatura, e-Arşiv Fatura ve Kağıt Fatura) 213 Sayılı Vergi Usul Kanunu' nun 230. Maddesi'nde belirtilen müşterinin ad, soyad ve adres bilgilerinin yer alması zorunluluğuna uyulması gerekmektedir.

Mohikan uygulaması ne işe yarar?

Resmi taraftar uygulaması olarak tanıtılan Mohikan ile sporculardan özel videolu mesajlar, Fenerium mağazalarından indirimli ürün satın alma, sporcular ve yönetimle doğrudan etkileşime geçme, FB TV'de konuk olma gibi pek çok konuda avantaj elde edilebilecek.

Mohikan ne demek Fenerbahce?

Fenerbahçe'nin dijital dünyada lider bir kulüp haline gelmesi için pek çok çalışmalarının bulunduğunu da anlatan Ali Koç, şunları kaydetti: "Mohikan ismi, fedakar, cefakar, isyankar, savaşçı, sadık ve inatçı anlamını taşıyor.

Mohikan uygulaması ne demek?

Uygulama marketlerde yapılan tanıtımlara göre Mohikan uygulaması için şu ifadeler kullanılıyor; Dünyanın en tutkulu ve görkemli taraftarına sahip Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi taraftar uygulamasıdır. ... Uygulama içerisinde yer alan armaları biriktirerek ne kadar tutkulu bir taraftar olduğunuzu gösterebilirsiniz.