Erdek minibüsleri nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Erdek minibüsleri nereden kalkıyor?
  2. Bandırma Erdek otobüsle kaç saat?
  3. Erdek Ocaklar köyü nasıl gidilir?
  4. Erdek Turanköye nasıl gidilir?
  5. Bandirma Avsa arasi kac saat?
  6. Turanköy nasıl bir yer?

Erdek minibüsleri nereden kalkıyor?

Bursa - Erdek otobüsleri, Bursa veya Bursa Otogarı terminalinden kalkacaktır. Erdek şehrinde otobüsden Erdek Otobüs Durağı terminalinde inebilirsiniz.

Bandırma Erdek otobüsle kaç saat?

Bandırma Erdek Otobüs Bileti
En Ucuz Sefer-0 km
Bandırma - Erdek Arası Kaç Saat45dk4
En Çok Sefer Yapan Firma0

Erdek Ocaklar köyü nasıl gidilir?

Bandırma'ya geldikten sonra şehir merkezine inmeden Erdek istikametine yönelerek 18 km'lik yaklaşık 20 dakika süren bir yolculuktan sonra Erdek'e ulaşılabiliyor. Erdek'e gelindiğinde Erdek otogarından hareket eden Ocaklar minibüsleriyle 10 dakikada Ocaklar'a ulaşmak mümkün.

Erdek Turanköye nasıl gidilir?

Turanlar 'a Erdek üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Erdek merkezden 15 km mesafede olan Turanköy 'e kendi araçlarınızla veya köye giden minibüslerle ulaşabilirsiniz (Öğrenci: 5,5₺ – Tam: 6,5₺). Minibüslerle yaklaşık 30 dakikada köyde oluyorsunuz. Yolun oldukça virajlı olduğunu da hatırlatalım.

Bandirma Avsa arasi kac saat?

Yani yaklaşık olarak 2 saat 20 dakika süren yol bulunmaktadır. Balıkesir Bandırma arasında ki mesafe 1 saat 20 dakikadır.

Turanköy nasıl bir yer?

Erdek ilçesine bağlı Turanköy, Kapıdağ Yarımadası'nın kuzey batısında konumlanmıştır. Erdek'e 20 dakika mesafededir. ... Balıkesir Erdek Turanköy, çam ormanlarının arasında, bakir bir noktada bulunan Turanköy plajı, berrak denizi, beyaz kumları ile doğallığını kaybetmemiş ender yerlerden biridir.