Aloe Via Emergency sprey ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Aloe Via Emergency sprey ne işe yarar?
  2. Aloe vera MSM ne işe yarar?
  3. Aloe First nedir?
  4. Aloe Propolis Creme ne işe yarar?
  5. MSM krem ne işe yarar?

Aloe Via Emergency sprey ne işe yarar?

Çarpma, düşme, şişme ve morarmalarda etkilidir. Cildi anında nemlendirir ve dokunulduğunda hissedilen hassasiyet belirgin şekilde azalır. İhtiyaç duyulduğunda cilde püskürtün.

Aloe vera MSM ne işe yarar?

MSM Vücut Jeli içerisindeki aloe vera sayesinde yoğun bir nemlendirici olmasının yanısıra, hem eklem ağrılarında, hem de cilt lekerinin giderilmesinde kullanılıyor. ... Jelin içinde bulunan ve hiperpigmantasyon özelliği olan bir başka içerik ise ayı üzümü.

Aloe First nedir?

Aloe first, ilk yardım malzemelerine mükemmel bir ilavedir. Bu özel cilt koruma formülü, küçük cilt tahrişlerine karşı bir ilk savunma hattı oluşturur. Stabilize Aloe Vera Gel'i tabanı üzerine formüle edilmiş olan Aloe First, Bee Propolis, Allantoin ve onbir özel bitki özünü içerir.

Aloe Propolis Creme ne işe yarar?

Cilt nemlendiricisi ve yumuşatıcısı olan Aloe Propolis Creme, Aloe Vera jeli, ari propolisinin ve cild'e katkılarıyla tanınan diğer maddelerin zengin bir karışımıdır. ... Cilt problemlerini çözmede destek olur. • Cildi yumuşatır ve rahatlama sağlar.

MSM krem ne işe yarar?

Sivilce izleri, güneş veya doğum lekelerine karşı kullanabileceğiniz gibi, dizler gibi eklem ağrısının çok olduğu yerlerde ağrıyı hafifletmek için uzun süreli kullanıma uygundur.