Vodafone Hızla Kazan aboneliği nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Vodafone Hızla Kazan aboneliği nasıl iptal edilir?
  2. Vizyone servis abonelik nedir?
  3. Vodafone Astroloji paketi nasıl iptal edilir?
  4. Info servisi nasıl iptal edilir?
  5. Vodafone Hızla Kazan paralı mı?
  6. Everymoby ne?
  7. Vodafone özel servis ne demek?
  8. Astroloji nasıl iptal edilir?
  9. Içerik servis ücreti nasıl iptal edilir?
  10. Vodafone Salla Kazan yapılır mı?
  11. Vodafone internet nasıl kazanılır?

Vodafone Hızla Kazan aboneliği nasıl iptal edilir?

Hızla Kazan servis aboneliğini sonlandırmak isteyen Vodafone kullanıcıları IPTAL HIZLA yazıp 5109'a kısa mesaj gönderebilir. İptal talebinin yapıldığı dönem için ücret iadesi yapılmamaktadır. Kullanıcılar aboneliklerinin iptal edildiğine dair bilgilendirme mesajı gelene kadar servisi kullanmaya devam edebilir.

Vizyone servis abonelik nedir?

Vidyozone abonelikleri genel olarak bir şey indirdiğiniz esnada ya da film, dizi izleme sayfaları üzerinden belirmekte olan reklamlardan kaynaklanmaktadır. Aniden çıkan bu reklamlara onay vermeniz halinde bu servise abonelik yapılabilmektedir. Bir çok kişinin bilmeden üye olduğu vidyozone ücretli servislerden biridir.

Vodafone Astroloji paketi nasıl iptal edilir?

Aboneliğimi nasıl iptal ederim? Aylık paket iptali için: IPTAL ASTRO yazıp 7000'e SMS atmanız yeterlidir.

Info servisi nasıl iptal edilir?

İptal etmek istediğiniz servise ait iptal keywordunu 9222'ye göndererek servis aboneliğinizi iptal edilebilirsiniz.

Vodafone Hızla Kazan paralı mı?

Evet, hızla kazan soru cevap yarışmasına katılım ücretlidir. Hızla Kazan Bilgi Yarışması üyelikli bir servis olup kullanıcılar tüm vergiler dahil aylık 36 TL olarak ücretlendirilir. Üyelik iptal edilmediği sürece aylık olarak yenilenir.

Everymoby ne?

Evermoby İzinsiz Üye Yapmaya Çalışılması En keyifli ve en yeni videoları cebinizden izleyebileceğiniz servistir. Abonelik başlatıldığı takdirde aylık ücreti vergiler dahil 64 TL olarak faturan...

Vodafone özel servis ne demek?

Cep Self Servis nedir? Vodafone Self Servis'in cep telefonunuza özel olarak tasarlanmış yeni mobil versiyonudur. ... (**) Şifrenizi S ya da SIFRE yazıp 7000'e ücretsiz kısa mesaj göndererek ya da www.vodafone.com.tr anasayfada bulunan Online Self Servis "Ücretsiz Üye Ol" adımından kolaylıkla alabilirsiniz.

Astroloji nasıl iptal edilir?

Servisi iptal etmek için IPTAL BURC ADI (Örnek: IPTAL IKIZLER) yazarak 9090 'a ücretsiz mesaj gönderin.

Içerik servis ücreti nasıl iptal edilir?

İptal etmek istediğiniz servise ait iptal keywordunu 9222'ye göndererek servis aboneliğinizi iptal edilebilirsiniz. Aboneliğin iptal edilmesi durumunda, ilgili dönem için ücret iadesi yapılmaz.

Vodafone Salla Kazan yapılır mı?

Vodafone Salla Kazan Yükle Ücretsiz Vodafone salla kazan uygulamasını uygulama mağazalarından yükleyin. Vodafone Salla Kazan olarak bilinen uygulamanın orijinal adı Vodafone Yanımda'dır. bknz. Uygulamayı henüz indirmediyseniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Vodafone internet nasıl kazanılır?

2GB bedava interneti kullanmak isteyen Vodafone faturasız hat kullanıcıların ise ABONE SUPER 2GB yazdıktan hemen sonra 3636'a mesaj yollamaları gerekiyor. Onay mesajının Vodafone tarafından size gönderilmesi sonrasında hattınıza tanımlanan 2GB bedava interneti bir ay boyunca gönlünüzce kullanabiliyorsunuz.