Google Play puanları ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Google Play puanları ne işe yarar?
  2. Google Play uygulama incelemesi ne kadar sürer?
  3. Google Play puanları nedir?
  4. Google Play puanları nasıl kullanılır?
  5. Playstore Türk Telekom mu?

Google Play puanları ne işe yarar?

ABD'li kullanıcılar Google Play üzerinde satın aldıkları her türlü içerik için puan kazanacak. Google Play ücretli uygulamalar, uygulama içi satın alımlar ve abonelikler kullanıcıya puan getirecek. ... Kazandığınız puanları Google Play kredilerine çevirebiliyor veya sivil toplum örgütlerine bağışlayabiliyorsunuz.

Google Play uygulama incelemesi ne kadar sürer?

Uygulamanızın kullanıma sunulan ilk sürümü dahili test kanalındaysa gönderim yayınlanmadan önce incelenmelidir. İncelemeler, uygulamanızın tabi olduğu inceleme süresine bağlı olarak birkaç saat veya 7 gün kadar ya da istisnai durumlarda daha uzun sürebilir.

Google Play puanları nedir?

Google Play puanı: Uygulamanızın, Google Play'de kullanıcılara gösterilen puanı. Bu değer, en son puanlarınıza göre hesaplanır. Kullanım ömrü ortalama puanı: Uygulamanızı ilk kullanıma sunmanızdan beri ortalama puanınız. Kullanıcılar: Uygulamanıza puan veren toplam kullanıcı sayısı.

Google Play puanları nasıl kullanılır?

Haftalık ödülleri kullanın
  1. Google Play Store uygulamasını açın.
  2. Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
  3. Play Puanları Avantajlar'a dokunun. Ödülünüzü kullanmak için: Aç Haftalık Ödülünüzü kullanın'a dokunun. Haftalık ödülünüzü zaten kullanıp kullanmadığınızı kontrol etmek için: Diğer. Puan geçmişi'ne dokunun.

Playstore Türk Telekom mu?

Dünyada 150'den fazla oyun portalinde kullanılan ve kabul görmüş bir "Download Manager" ile oyunları güvenli bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Playstore'dan oyun satın almak için Türk Telekom internet müşterisi olmam gerekli mi? Hayır. Playstore'dan dileyen herkes oyun satın alabilir.