Hilminin karısı kimdir?

İçindekiler:

  1. Hilminin karısı kimdir?
  2. Eda Duru kimdir?
  3. Kardeş Payı pompacı kim?
  4. Kardeş Payı Sezai oğlu kimdir?
  5. Kardeş Payı Eda bulundu mu?
  6. Murat Cemcir in memleketi neresi?
  7. Kardeş Payı Feride kimdir?

Hilminin karısı kimdir?

Eşi Şükriye'yi aldatmayı beceremeyip boşanmıştır. Metin ile birlikte Karapençe VIP isimli kıraathaneyi ve tesisatçıyı işletmektedirler....
Ali Özdemir
İlk görünüm1.Bölüm
Son görünüm35.Bölüm
CanlandıranMurat Cemcir
Bilgileri
2 satır daha•Hicri 24 Zilkade 1442

Eda Duru kimdir?

Eda Duru. Şükriye'nin kız kardeşi. Eczacıdır.

Kardeş Payı pompacı kim?

Kardeş Payı - Korhan Herduran - Oğuzhan Kimdir? Karakter Açıklaması: Petrol istasyonunda çalışan beceriksiz biri. Pompacı Kartal olarak anılıyor.

Kardeş Payı Sezai oğlu kimdir?

Ortaokuldan sonra öğrenime devam etmeyen Ahmet Dursun, bir ajansa kaydolarak önce bir kaç kez yardımcı oyuncu olarak Suskunlar, Geniş Aile, Arka Sokaklar gibi dizilerde yer aldı. İşler Güçler'den “Boomcu Onur” karakteri ile fenomen oldu ve Kardeş Payı'nda ise Sezai'nin oğlu Halil'i canlandırdı.

Kardeş Payı Eda bulundu mu?

Eda karakteriyle dizide önemli bir yer edinen İpek Yaylacıoğlu diziden ayrıldı. ... Sevilen dizi Kardeş Payı'ndan ayrılık haberi geldi. Başrollerinde Murat Cemcir, Seda Bakan ve Ahmet Kural'la Star TV'de ikinci sezonu devam eden dizide Metin'in (Ahmet Kural) sevgilisi rolündeki İpek Yaylacıoğlu diziden ayrıldı.

Murat Cemcir in memleketi neresi?

Çalgı Çengi, İşler Güçler, Düğün Dernek, Düğün Dernek 2, Kardeş Payı, Ailecek Şaşkınız adlı dizi ve filmlerindeki partneri Ahmet Kural ile baş rolü paylaşmıştır....
Murat Cemcir
DoğumMurat Cemcir Niksar, Tokat, Türkiye
MilliyetTürk
MeslekOyuncu
Etkin yıllar2002-günümüz
3 satır daha

Kardeş Payı Feride kimdir?

Gaye Gürsel daha sonra ise İşler Güçler isimli filmde Feride karakterini canlandırdı. Dizi, çok iyi bir film çekerek zengin olma hayali kuran üç kafadarın yaşadıklarını komik bir dille anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz ve Burak Satıbol yer aldı.