Istanbul havalimanına metro ile nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul havalimanına metro ile nasıl gidilir?
  2. Istanbul havalimanına metro gidiyor mu?
  3. Ümraniye'den Istanbul havalimanına nasıl gidilir?
  4. Zeytinburnundan İstanbul havalimanına nasıl gidilir?
  5. Sabiha Gökçenden İstanbul havalimanına nasıl gidilir?

Istanbul havalimanına metro ile nasıl gidilir?

Ancak şu anda İstanbul Yeni Havalimanı'nda METRO HİZMET VERMEMEKTEDİR. İstanbul Havalimanı'nda ulaşım hizmetleri HAVAİST Otobüsleri ve İETT Havalimanı Otobüsleri, Özel Transfer Şirketleri, Özel araçlar ile sağlanmaktadır.

Istanbul havalimanına metro gidiyor mu?

İstanbul Havalimanı'na Raylı Sistemlerle Ulaşmak Gayrettepe – İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nın 2020 yılı sonunda, Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nın ise 2022'de açılması öngörülüyor. ... Bu metroya, Gayrettepe istasyonundan M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı ve metrobüs aktarması olacak.

Ümraniye'den Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

Ümraniye'den İstanbul Havalimanı'na HAVAİST otobüsleriyle gidebilirsiniz. HAVAİST otobüsleri Ümraniye'de Tepeüstü'nden kalkıyor. Tepeüstü'nden kalkan HAVAİST otobüslerine binerek kolayca Ümraniye'den İstanbul Havalimanı'na gidebilirsiniz.

Zeytinburnundan İstanbul havalimanına nasıl gidilir?

İstanbul Havalimanı Zeytinburnu'na yaklaşık 45-50 km mesafede. Zeytinburnu'ndan İstanbul Havalimanı'na taksi yle gitmek isterseniz 3. havalimanı taksi ücreti yaklaşık 140-150 lira civarında tutar. Ve bu yolculuk yaklaşık 50-55 dk sürer.

Sabiha Gökçenden İstanbul havalimanına nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na gidecek yolcular Havaist Pendik seferleri ile Sabiha Gökçen Havalimanı gelen yolcu katı açık otoparkından yolcu alımı yapan IST-8 numaralı otobüsü kullanarak İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirler.