Güllü kil maskesi Farmasi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Güllü kil maskesi Farmasi ne işe yarar?
  2. Kil maskesi ne işe yarar yorumlar?
  3. Kil maskesi Peeling yapar mı?
  4. Farmasi kil maskesi nasıl kullanılır?
  5. Farmasi Pure Rose ne işe yarar?
  6. Çay ağacı maskesi ne işe yarar?
  7. Çay ağacı kil maskesi nasıl yapılır?
  8. Farmasi Pure Rose serisi nasıl kullanılır?
  9. Farmasi Pure Rose Gül Suyu nasıl kullanılır?

Güllü kil maskesi Farmasi ne işe yarar?

İçeriğinde bulunan Gül Suyu ve Kil sayesinde , cildinizi fazla kir ve yağdan arındırarak derinlemesine temizler, daha parlak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur... Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Kil maskesi ne işe yarar yorumlar?

Kil maskesi akneli, sivilceli ve siyah noktalı ciltlere iyi geliyor. Ciltte oluşan sivilce ve aknelerin önüne geçmek, cilde ferahlık vermek ve cildi sıkılaştırmak adına ilk sıralarda gelen bir maske türüdür. Cildi besler ve onarır. Kil maskesi düzenli kullanım sonucunda etkisini gösterir.

Kil maskesi Peeling yapar mı?

Cildin akneye eğilim gösterme sorununa karşı bakım yapar ve cildi rahatlatmayı amaçlar. Yaşlanma etkilerini gidermeye çalışır. Hem peeling hem maske formuyla ciltte uygulanabilir.

Farmasi kil maskesi nasıl kullanılır?

Kullanım: Temiz cildinize, göz çevresini ve dudakları dışarıda bırakacak şekilde ince bir tabaka halinde uygulayın. Kuruyana dek bekleyin. Masaj yaparak temizleyin ve durulayın. Haftada 1-2 kez kullanılabilir.

Farmasi Pure Rose ne işe yarar?

Doğal tonik etkisi ile cildi nemlendirir ve doğal nem dengesine kavuşmasına yardımcı olur. Cildinizdeki kirleri ve makyaj kalıntılarını arındırırken gözeneklerin sıkılaşmasına destek olur. Saf gülsuyu içeriği ile cildinizin beslenmesine katkıda bulunarak tazelenmiş bir görünüm kazanmasını sağlar.

Çay ağacı maskesi ne işe yarar?

Çay Ağacı yüz maskesi, cildi temizler, tazeler ve ferahlatır. Anında serinletici etkisi ile ciltteki pürüzlerin azalmasına, fazla yağın emilmesine ve lekeli görünümün azalmasına yardımcı olur.

Çay ağacı kil maskesi nasıl yapılır?

Bentonit ve kaolin kilini bir kaseye koyun ve gül suyu ilave edip karıştırın. Ardından çay ağacı yağını da ekleyin ve macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Temiz cildinize uygulayın, 15 dakika bekledikten sonra yıkayın.

Farmasi Pure Rose serisi nasıl kullanılır?

Kullanımı: Cildinizi iyice temizleyin ve hemen ardından Gül Suyu'nu tonik olarak uygulayın. Daha sonra Yüz Yağı'nı parmak uçlarınıza damlatın, hafif ve hassas hareketler ile alın, yanak, çene, boyun ve dekolte bölgelerinize masaj yaparak uygulayın. Sabah,akşam ve ihtiyaç hissettiğiniz her an kullanabilirsiniz.

Farmasi Pure Rose Gül Suyu nasıl kullanılır?

Kullanımı: Gül Suyu ile makyaj pamuğunuzu ıslatarak sabah akşam olmak üzere, yüz, boyun ve dekolte bölgenize uygulama yapın. Ayrıca gün içerisinde ihtiyaç hissettiğiniz her an bu uygulamayı yapabilirsiniz. Harici kullanım içindir.