Instagram takip isteğini kabul etmediğini nasıl anlarız?

İçindekiler:

  1. Instagram takip isteğini kabul etmediğini nasıl anlarız?
  2. Instagram takip isteği nasıl iptal edilir?
  3. Instagram gönderilen istekleri nasıl görünür?
  4. Instagram Dondurunca atılan istekler silinir mi?

Instagram takip isteğini kabul etmediğini nasıl anlarız?

Takip isteklerinizi görmek için Bağlantılar başlığı altındaki Mevcut takip istekleri seçeneğinin altındaki Tümünü Gör linkine tıklayın. Sayfa içeriğinde Mevcut takip istekleri başlığının altında henüz ekleme talebinizi olumlu ya da olumsuz olarak kabul etmemiş hesapları göreceksiniz.

Instagram takip isteği nasıl iptal edilir?

Instagram mevcut takip istekleri silme Bu işlemi gerçekleştirmek için takip istekleri kısmına girmek yeterli. Bu sayfaya girdikten sonra istenilen istekler reddedilebiliyor. Instagram'da bekleyen takip isteklerini toplu iptal etme işlemi için Instagram içerisinde maalesef bir yol bulunmuyor.

Instagram gönderilen istekleri nasıl görünür?

Hesap verilerinizin olduğu ekranda birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Takip isteklerinizi görmek için Bağlantılar sekmesi altındaki Mevcut takip istekleri seçeneğinde Tümünü Gör butonuna tıklıyoruz. Gördüğünüz gibi kimlere takip isteği gönderdiğinizi kullanıcı adlarıyla birlikte sıraladık.

Instagram Dondurunca atılan istekler silinir mi?

Instagram dondurma açma işlemlerinin ardından kullanıcıların en çok merak ettiği konulardan biri takipçilerin silip silinmediğidir. Instagram hesabını geçici olarak kapatma işlemi hesabınızı tamamen bloke etmez. Bu nedenle fotoğrafların veya takipçilerin silinmesi mümkün değildir.