Ankaragücü Passolig kaç TL?

İçindekiler:

  1. Ankaragücü Passolig kaç TL?
  2. Adana Demirspor Passolig ücreti ne kadar?
  3. Fenerbahçe Passolig ücreti ne kadar?
  4. Taraftar kart ücretli mi?

Ankaragücü Passolig kaç TL?

2 Temmuz 2021 tarihi itibariyle E-Bilet Kullanım Süresi uzatma işlemlerinde uygulanacak fiyatlar; Fenerbahçe, TFF logolu Passolig Kart ve logosuz Passolig Kart için 67TL, Beşiktaş ve Galatasaray için 63TL , Trabzonspor için 51TL, Ankaragücü için 60TL, Bursaspor için 50TL, Ankara Keçiörengücü için 40 TL, Ankaraspor, ...

Adana Demirspor Passolig ücreti ne kadar?

NOT 3 : Passolig'e ödenen 60-75 TL + KDV kombine hizmet bedeli, her maç için de turnike hizmet bedeli 5,06 TL, ortalama 20 maç için 100 TL bedel kulüp tarafından ödenecek olup, satışta yansıtılmayacaktır. NOT 4 : 1 kişi en fazla 2 bilet ve kombine alabilecektir.

Fenerbahçe Passolig ücreti ne kadar?

Bu sene maç heyecanını televizyonlar yerine tribünlerde yaşamak isteyen taraftarlar Passolig satın almaya başladılar bile. Fenerbahçe Passolig fiyatı 2021 için 48 TL olarak belirlendi. Bu fiyatı ödeyen taraftarlar Passoliglerine sahip oluyor ve maçlara gidebiliyor.

Taraftar kart ücretli mi?

NOT: Fenerbahçe VakıfBank Taraftar kart özelliklerinden yararlanılabilmesi için Fenerbahçe Kart ücretinin tahsil edilmiş olması gerekmektedir. Aksi takdirde Fenerbahçe Kart özelliklerinden yararlanılmaz. ... Fenerbahçe VakıfBank Klasik kart aidatı 35 TL, üyelik yenileme ücreti 35 TL'dir.