Saç serumları saç çıkarır mı?

İçindekiler:

  1. Saç serumları saç çıkarır mı?
  2. Keratin saç serumu ne işe yarar?
  3. Redist Hair serum ne işe yarar?
  4. Keratin yağı ne işe yarar?
  5. Keratin Hair serum nasıl kullanılır?
  6. Redist saç serumu nasıl kullanılır?

Saç serumları saç çıkarır mı?

Serumlar, saç çıkarmaya yardımcı olabilir. Çünkü piyasada saç çıkaran serumlar adı altında satılan ve içeriklerinde doğal bileşenler bulunan serumlar da bulunuyor. Serumu hangi işlevi için alacağınız tamamen size kalmış.

Keratin saç serumu ne işe yarar?

Saç kırıklarını ve saçtaki yıpranmayı anında onarır. ... İntense keratin serum saçta kalıcıdır, yıkamadan dolayı etkisini kaybetmez. PPM özelliği sayesinde saç moleküllerini besler ve saçlara parlaklık kazandırır. Yıpranan saçları etkisi altına alarak onarır pürüzsüz hale getirir ve kolay taranmasını sağlar.

Redist Hair serum ne işe yarar?

Gerçek argan yağı kullanılarak geliştirilen özel formülü ile saç ve saç uçlarını besleyerek derin bir nemlendirme ve komple bakım sağlar. ... Saçları pürüssüzleştirerek parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. Fön, maşa gibi şekillendiricilerin ve güneş ışınları gibi çevresel etkilerin verdiği hasara karşı koruma sağlar.

Keratin yağı ne işe yarar?

Keratin Yağı Faydaları Keratin yağı zararlı ultraviyole ışınlarına karşı koruyucu bir etki oluşturur. Saçta oluşan kırıkları önler ve saçları dolgunlaştırır. Saçlara parlaklık veren bir yapıdadır. Yıpranmış ve yanmış saçları onarıcı bir etkiye sahiptir.

Keratin Hair serum nasıl kullanılır?

Saçlarınızı öne doğru atın ve ellerinizle saç uçlarınıza serumu güzelce yedirin. Ardından saçlarınızı geriye atarak, avucunuza tekrar bir kaç damla serum alın, kafa derinize masaj yaparak her yerine yedirmeye çalışın. Elinizde kalan yağı saçınızın geri kalan yerlerine sürerek işlemi tamamlayın.

Redist saç serumu nasıl kullanılır?

Uygulama. Yıkanmış ve nemi alınmış saça, fındık büyüklüğünde serumu avuç içinide yayarak, eşit biçimde uygulayınız. Saçın uzunluğuna ve kalınlığına göre miktarı arttırabilirsiniz. Sonrasında daha pürüzsüz saçlar için fön çekebilirsiniz veya kıvırcık saçları kontrol altına almak için kurumaya bırakabilirsiniz.