Fenerbahçe gruplara kaldı mı?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe gruplara kaldı mı?
  2. Fenerbahçe UEFA Avrupa liginde kiminle eşleşti?
  3. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi rakibi kim?
  4. UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe'nin rakibi kim oldu?
  5. Galatasaray hangi grupta 2020?

Fenerbahçe gruplara kaldı mı?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçında HJK Helsinki'yi ile 5-2 yendi. ... Fenerbahçe'de Muhammed Gümüşkaya, Mert Hakan, Arda Güler, Fatih Yiğit Şanlıtürk sonradan oyuna dahil oldu. Fenerbahçe bu galibiyet ile UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı.

Fenerbahçe UEFA Avrupa liginde kiminle eşleşti?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Portekiz'in Benfica takımıyla eşleşti. Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a döndü. İsviçre'nin Nyon kentindeki Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) genel merkezinde yapılan kura çekiminde, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi rakibi kim?

E Grubu'nda Lazio, Lokomotiv Moskova ve Olympique Marsilya ise Galatasaray'ın rakipleri oldu. Grup maçlarına 16 Eylül'de başlayacak iki takımdan Galatasaray, İtalya ekibi Lazio'yu konuk edecek. Fenerbahçe ise deplasmanda Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe'nin rakibi kim oldu?

Grup maçlarına 16 Eylül'de başlayacak iki takımdan Galatasaray, İtalya ekibi Lazio'yu konuk edecek. Fenerbahçe ise deplasmanda Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak.

Galatasaray hangi grupta 2020?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2019-2020 sezonu grup kuralarının çekimi bugün Monaco'da yapıldı. Monaco'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirilen kura çekimine 4. torbadan katılan Temsilcimiz Galatasaray, Fransa'nın Paris Saint-Germain, İspanya'nın Real Madrid ve Belçika'nın Club Brugge takımları ile A Grubu'nda yer aldı.