Min ne deme?

İçindekiler:

  1. Min ne deme?
  2. Min ne demek TDK?
  3. Matematikte Max nedir?
  4. Sporda min ne demek?
  5. Mümin ne demek TDK?
  6. PHP Max nedir?

Min ne deme?

MİN Nedir Anlami MİN: Arabçada harf-i cerrdir. 1- Mekân ve bir şeye başlamayı ifâde eder.Meselâ: $ "Haftadan haftaya" da olduğu gibi.2- Teb'iz için olur. Meselâ: $"Kim bir kavme benzemeğe özenirse onlardan sayılır" cümlesinde olduğu gibi. Bazılarını, bir kısmını ifâde ediyor. 3- Cinsi beyan için olur.

Min ne demek TDK?

Min ne anlama gelir? 1- Mekan ve bir şeye başlamayı ifade eder.Mesela: "Haftadan haftaya" da olduğu gibi. 2- Teb'iz için olur.

Matematikte Max nedir?

Max() fonksiyonu ile büyüktür, küçüktür işaretlerini kullanmaya ve if yapısı kullanmadan en büyük sayıyı buluruz. Php maximum(maksimum) olarak da bilinir. Peki ne işe yarar? Max fonksiyonunun amacı bir dizi veya grup içerisindeki en büyük sayısal değeri bulmaktır.

Sporda min ne demek?

Emom İngilizce'de ”Every minute on the minute” demektir, yani bu çalışmamızda her dakika başında verilen hedef yapılır ve eğer geriye süre kalırsa, bu süre dinlenerek değerlendirilir.

Mümin ne demek TDK?

1. Allah'ın varlığına, birliğine, Hz. Muhammed'in O'nun kulu ve peygamberi olduğuna ve İslâmiyet'in diğer îman esaslarına inanan, îman sâhibi kimse, müslüman.

PHP Max nedir?

Max( max function) fonksiyonu, Php'nin sayısız fonksiyonundan sadece birisidir. Max fonksiyonu ile hiç büyüktür, küçüktür işaretlerini kullanmaya ve if yapısı kullanmaya gerek kalmadan işimizi halletmeye yarar. Php maximum(maksimum) olarak da bilinir.