Ikiz hat nedir Türk Telekom?

İçindekiler:

  1. Ikiz hat nedir Türk Telekom?
  2. Türk Telekom'da ikiz hat var mı?
  3. Aynı hattan 2 SIM kart olur mu?
  4. Hat Birleştirme nedir?

Ikiz hat nedir Türk Telekom?

İş telefonunun esnek yapısına sahip olan ve bir hat üzerinden aynı anda iki arama yapabilmenizi ya da iki arama karşılayabilmenizi sağlayan Dijital İkili Hat ile kaliteli ses hizmeti deneyimini Türk Telekom güvencesiyle yaşayın.

Türk Telekom'da ikiz hat var mı?

eSIM'lerle artık yeni bir telefon numarası kullanmak için plastik SIM kartı değiştirmenize gerek olmayacak. eSIM tek bir telefonda iki hat kullanmaya olanak sağlıyor. Yani örneğin, bir hattı iş için kullanırken, diğerini özel yaşantınız için kullanabilirsiniz. Ancak aynı anda sadece birini kullanabileceksiniz.

Aynı hattan 2 SIM kart olur mu?

Iki farklı SIM kart üzerinden aynı anda iki çağrıyı yanıtlamak mümkün değildir. Görüşme yapmak için bir SIM kart kullanılırken, diğer SIM kartı da otomatik olarak devre dışı kalır.

Hat Birleştirme nedir?

Türkiye'deki cep telefonu abonelerinden 7 milyon kişi birden fazla hat kullanıyor. Çözüm için bu zamana kadar hat birleştirme yöntemi kullanılıyordu. Bu yöntem ile farklı iki SIM kartınız kesilip tek bir SIM kart şeklindeki tabakaya yerleştiriliyordu. ... Normalde bir SIM karta 9 tane SIM kart bilgisi yüklenebiliyor.