BioBellinda nin sahibi kim?

İçindekiler:

  1. BioBellinda nin sahibi kim?
  2. BioBellinda hangi sehirde?
  3. BioBellinda firması nedir?
  4. BioBellinda ürünleri bitkisel mi?
  5. BioBellinda hangi ülkelerde var?
  6. BioBellinda bağımsız girişimci nedir?
  7. Biobellindaya nasıl üye olabilirim?
  8. BioBellinda puan ne işe yarar?
  9. Bağımsız Girişimcilik nedir?
  10. BioBellinda Üyelikten nasıl çıkılır?
  11. Biobellinda helal sertifikası var mı?
  12. Biobellinda hayvan deneyi yapıyor mu?
  13. BioBellinda genel temizlik nasıl sulandırılır?

BioBellinda nin sahibi kim?

Şirket 1994 yılında Hüseyin ve Süheyla Kullemci çifti tarafından kurulan yüzde yüz yerli sermayeli bir aile şirketidir. 2013 yılında BioBellinda A.Ş. Almanya'da BioBellinda GMBH'yi kurdu. 2015 yılından itibaren Danimarka, Hollanda, İsviçre, Belçika, Fransa ve Avusturya gibi ülkelerde faaliyet göstermeye başladı.

BioBellinda hangi sehirde?

1994 yılında ilk kez temizlik ürünleri üretilerek sektöre giriş yapıldı. 2008 yılında gelişen teknolojiler kullanılarak, temizlik ürünlerinin yanı sıra kozmetik ürünlerinin de üretim ve satışına başlanıldı. 2010 Mayıs ayında Avrupa Standartlarında modern üretim tesisi Kocaeli'nde açıldı ve faaliyetlerine başladı.

BioBellinda firması nedir?

BioBellinda firması ürün kategorisi olarak temizlik ürünleri, cilt bakımı, saç bakımı, parfüm, kişisel bakım ve gıda takviyeleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip bir network marketing firmasıdır.

BioBellinda ürünleri bitkisel mi?

( biz temizlik ürünlerine bitkisel ürün demiyoruz.) Biobellinda ürünleri İnsana ve doğaya karşı zararı en aza indirgenerek hazırlanmış formüllerden üretilen ürünlerdir. ... Ürünün konsantre olması o ürünün çok yoğun olduğu anlamına gelmeyeceği gibi , ürünün sulu olması konsantre olmadığı anlamını taşımaz.

BioBellinda hangi ülkelerde var?

BioBellinda Süheyla ve Hüseyin Kullemci tarafından kurulan bir aile şirketidir. 2013 yılında BioBellinda GMBH Almanya'da kurulan 2015 yılı itibariyle Belçika, Fransa, Danimarka, Hollanda, İsviçre ve Avusturya'da faaliyete geçmiştir.

BioBellinda bağımsız girişimci nedir?

Bağımsız Girişimci: BioBellinda Satış Sistemi'nde; ticari amaçlı indirimli ürün alımı yapabilen, önceden belirlenmiş kâr marjı oranlarıyla bağımsız girişimci olmayan nihai tüketicilere bu ürünlerin satışını yapma yetkisi bulunan, yine anılan sistem kapsamında kendi alt pazarlama ağını kurma ve prim kazanma imkânı ...

Biobellindaya nasıl üye olabilirim?

Biobellinda Üyelik Sistemi hakkında bilgi Biobellinda üyeliği tamamen ücretsizdir, Yukarıdaki Biobellinda ücretsiz üyelik kayıt formunu doldurarak üyeliğinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Üyelik başvuru formunu doldurduğunuzda temsilcilerimiz sizi arayarak ücretsiz üyeliğinizi yapacaklardır.

BioBellinda puan ne işe yarar?

1 Puan=4 TL'dir. Yani örneğin 200 puanlık grup cironuz oldu. 200x4=800 TL'lik cironuz olmuş ve %3 kariyer seviyesindesiniz, ekibinizin siparişlerinden %3 prim alacaksınız demektir.

Bağımsız Girişimcilik nedir?

Kişi veya kişiler mevcut deneyimlerinden yola çıkarak yeni bağımsız bir şekilde iş fikirlerini hayata geçirirler. Bu girişimde adından da anlaşılacağı üzere temel amacı maddi bir çıkar elde emektir ve bütün planlamalar kar sağlamak üzerine kuruludur. ... Dolayısı ile mevcut girişim riskleri de kamuya ait olmaktadır.

BioBellinda Üyelikten nasıl çıkılır?

Üyelik iptali ve hesap silme işlemi, kullanıcı tarafından Biobellindam.com üzerinden yapılabilir. Üyeliğini bitiren kullanıcının siteye giriş yetkisi iptal edilecektir. Üyeliğini iptal eden kişi bu işlemin geri dönüşü olmadığını kabul eder.

Biobellinda helal sertifikası var mı?

TSE'den yapılan açıklamaya göre, enstitü 2014 yılında başlatılan helal kozmetik belgelendirme hizmetleri kapsamında, ilk belgeyi BioBellinda Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Pazarlama AŞ'ye verdi. Firma helal kozmetik belgesini, ağız bakım ürünlerinden çocuk ve yetişkinler için diş macunları kapsamında aldı.

Biobellinda hayvan deneyi yapıyor mu?

İnsanlara sağlıklı ve iyi bir yaşam ortamı sağlamak için maksimum özen ile çalışmaktayız. Vegan V-Label Vegertarian sertifikamız, ürünlerimizin hiçbir hayvansal bileşen içermediğinin ve hayvanlar üzerinde test edilmediğinin kanıtıdır.

BioBellinda genel temizlik nasıl sulandırılır?

- 1/5 oranında (1 kapak genel temizlik ise 5 kapak sıcak su veya 1 kutu genel temizliğe aynı kutuyla 5 litre su)sulandırıp , istediğiniz her yerde püskürtme aparatı ile kullanabilirsiniz.