WhatsApp mesajlar siliniyor mu?

İçindekiler:

  1. WhatsApp mesajlar siliniyor mu?
  2. WhatsApp'da süreli mesaj ne demek?
  3. WhatsApp silinen mesajlar nasıl görünür?
  4. WhatsApp mesaj silince bildirim gidiyor mu?
  5. WhatsApp süreli mesaj ne zaman gelir?

WhatsApp mesajlar siliniyor mu?

WhatsApp, 'süreli mesajlar' özelliğini resmi olarak kullanıma sundu. Buna göre gönderilen mesajlar 7 gün içinde kendiliğinden silinebilecek.

WhatsApp'da süreli mesaj ne demek?

Süreli mesajlar özelliğini etkinleştirerek WhatsApp üzerinden süreli mesaj gönderebilirsiniz. Bu özellik etkinleştirildiğinde, bireysel sohbette ya da grup sohbetinde gönderilen yeni mesajlar yedi gün sonra kaybolur. Yaptığınız en güncel seçim sohbetteki tüm mesajlar için geçerli olur.

WhatsApp silinen mesajlar nasıl görünür?

İşte cevabı; -Konuştuğunuz bir kişi, size gönderdiği mesajı sildiyse, WhatsApp'ı telefonunuzdan silin ve tekrar yükleyin. -Bu işlemi tamamladığınızda mesaj geçmişiniz yedeklenmiş olacağından, silinen mesajı görme imkanına sahip olacaksınız.

WhatsApp mesaj silince bildirim gidiyor mu?

5.) Gelen uyarı ekranında Benden sil , iptal ve herkesten sil seçenekleri yer alıyor. 6.) Gelen seçeneklerden ise herkesten sile tıklayarak silmek istediğiniz mesajı karşı taraftan silmiş olursunuz. Fakat silinen mesaj karşı taraf içeriğini görmemiş olsada silindiğini belli eden bir not gözükecektir.

WhatsApp süreli mesaj ne zaman gelir?

Bireysel bir sohbette her iki kullanıcı da süreli mesajları etkinleştirebilir. Bu özellik etkinleştirildiğinde, sohbetteki mesajlar yedi gün sonra kaybolur. WhatsApp sohbetini açın.