Etstur Genel müdür?

İçindekiler:

  1. Etstur Genel müdür?
  2. Etstur kaça kadar açık?
  3. ETS turun sahipleri kim?
  4. Ersoylar Turizm kimin?
  5. Ultra Herşey Dahil otel neleri kapsar?
  6. Her şey dahil otel alkol dahil mi?

Etstur Genel müdür?

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na atanan Ets Tur, Voyage ve Maxx Royal gruplarının sahibi Mehmet Ersoy'un ardından, Ets Grubu'nda yeni yapılanmaya gidildi. Yönetimden ayrılan Mehmet Ersoy yerine grupta 20 yıldır hizmet veren Coşkun Tünay Başkanlığında bir yönetim ve icra kurulu oluşturuldu.

Etstur kaça kadar açık?

Rezervasyon talepleriniz için 4 (ets) nolu, 7 gün, 09.00 - 00.00 saatleri arasında hizmet veren Etstur Çağrı Merkezi'ne Türkiye'nin her yerinden beklemeden sorunsuz bir şekilde ulaşabilirsiniz.

ETS turun sahipleri kim?

Tarihçe. Etstur, 1991 yılında Mehmet Ersoy ve Murat Ersoy tarafından paket tur ve otel konaklama hizmetleri vermek üzere kuruldu.

Ersoylar Turizm kimin?

Babası tüccar olan Ersoy; Orta öğrenimini İstanbul'daki Özel Alman Lisesinde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesinde İngilizce İşletme bölümünü bitirdi. 1991 yılında ikiz kardeşi Murat ile birlikte "Ersoy Turistik Servisleri" adlı turizm firmasını kurdu.

Ultra Herşey Dahil otel neleri kapsar?

Ultra her şey dahil konaklama sisteminde; sabah kahvaltısı, geç kahvaltı, öğle yemeği, 5 çayı içecekleri ve atıştırmalık ikramları, akşam yemeğinin yanı sıra yerli ve ithal alkollü içecekler konaklama ücretine dahildir.

Her şey dahil otel alkol dahil mi?

Tam olarak otel konseptlerinden birisidir ve otel içerisinde yeme içme düzeninde herşeyin dahil olduğu anlamına gelir. Herşey dahil otellerde genel olarak yerli alkollü içecekler ve alkolsüz tüm içecekleri kapsar.