Degaje ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Degaje ne anlama gelir?
  2. Degaje şıklığı nedir?
  3. Degaje hangi dil?
  4. Dökümlü elbise ne demek?
  5. Futbolda santra ne demek?
  6. Degrade etmek ne demek?
  7. Degaje yaka elbise ne demek?
  8. Dökümlü ceket ne demek?
  9. Santra nedir kısaca?
  10. Santra vuruşu ne demek?
  11. Kink olmak ne demek?
  12. Tıpta Rebua ne demek?
  13. Biker ceket ne demek?
  14. Stradivarius erkek var mı?
  15. Santra ne zaman yapılır?
  16. Maça hangi takım başlar?
  17. Santra ne demek futbolda?

Degaje ne anlama gelir?

Degaje ne demek spor? Dökümlü, hafif açık, serbest yaka.

Degaje şıklığı nedir?

Degaje, dökümlü, açık ve serbest yaka demektir. Uzun kolyelerinizi rahatlıkla kullanacağınız bu yaka boynunuzu uzun gösterecektir. Geçtiğimiz yılların trendi olan degaje yaka çok şık olmasına rağmen bu yıllarda arka planda kaldı.

Degaje hangi dil?

Degaje kelimesi Fransızca bir kelimedir. Dilimize Fransızca' da geçmiştir.

Dökümlü elbise ne demek?

Dökümlü, kelime olarak; yumuşak, buruşmayan, duruşu güzel olan anlamına gelir. Pamuklu, ipekli veya viskon kumaşlardan üretilen elbiseler güzel bir dökümlülüğe sahiptir. ... Kumaşın dökümlülüğü, yoğunluğu, yumuşaklığı ve ağırlığı ile ilgilidir.

Futbolda santra ne demek?

Futbolda oyunun başlatıldığı yere verilen ad, orta, merkez. Santra çizgisi: (spor) Sahayı enlemesine tam ortadan ikiye bölen, üzerinde santra noktası ve santra yuvarlağı bulunan çizgi. ... Santra yapma: Futbolda oyunun başlangıcında ve gollerden sonra oyunu başlatmak için iki futbolcu arasında yapılan paslaşma.

Degrade etmek ne demek?

Yıkılma, parçalanma, degradasyon, organik bir cismin daha küçük moleküllere bölünmesi.

Degaje yaka elbise ne demek?

Degaje yaka saten elbise. Moda terimi olarak degaje ise dökümlü, hafif açık, serbest yaka anlamlarına gelir. ...

Dökümlü ceket ne demek?

dökümlü anlamı Yumuşak, buruşmayan, duruşu güzel olan (kumaş).

Santra nedir kısaca?

Futbolda oyunun başlatıldığı yere verilen ad, orta, merkez. ... Santra yapma: Futbolda oyunun başlangıcında ve gollerden sonra oyunu başlatmak için iki futbolcu arasında yapılan paslaşma.

Santra vuruşu ne demek?

Maçların devre başlarında, uzatma süresi verildiğinde ya da gol sonrasında yeniden başlatıldığı, sahanın ortasında kalan alan santra olarak adlandırılır. Başlangıç vuruşu olarak da adlandırılan santra vuruşu, bu alandan yapılır.

Kink olmak ne demek?

Kink teriminin tıbbi anlamı; n. 1. kanal veya kordon şeklindeki organın herhangi bir yerinde meydana gelen anormal bükülme, kıvrılma veya dirseklenme; 2. Genellikle boyun veya sırt kaslarında görülen ağrılı kasılma hali, tutulma.

Tıpta Rebua ne demek?

REBOA da tıpta kullanılan bir acil müdahale yönteminin kısaltmasıdır. Peki REBOA hangi terimin kısaltması ve nedir ne işe yarar detayları ile derledik. REBOA ilk kez Amerika'da bir asker tarafında Kore Savaşı'nda kullanılmıştır. O günden günümüze gelişerek ulaşmış olan bir acil yardım ve cerrahi uygulamadır.

Biker ceket ne demek?

Türkçede 'motorcu ceketi' olarak kullanılabilir. Ancak 'Biker' demek daha uygun, bu modelin en belirgin özelliği kruvaze ve gösterişli fermuarlarının olmasıdır. Klasik Biker ceketlerin, hakim yaka ya da açık yaka olarak iki çeşidi bulunuyor.

Stradivarius erkek var mı?

Inditex'in alt markalarından Stradivarius normalde kadın giyim ürünlerini içermektedir. ... Stradivarius'un ilk erkek giyim koleksiyonunun Şubat ayının ilk haftasında Londra Oxford Caddesinde bulunan 'flagship' prestij mağazasında vitrine konulacağı haber verilmektedir.

Santra ne zaman yapılır?

Futbol maçlarını oluşturan her iki devrenin başlangıcında, atılan gol sonrasında ve eğer oynanıyorsa her iki uzatma devresinin sonunda, oyuna başlama amacıyla yapılır.

Maça hangi takım başlar?

Futbol karşılaşmaları, sahanın orta noktasına konulan topun, maça başlayacak olan takımın herhangi bir oyuncusu tarafından vurulmasıyla başlar.

Santra ne demek futbolda?

Futbolda oyunun başlatıldığı yere verilen ad, orta, merkez. Santra çizgisi: (spor) Sahayı enlemesine tam ortadan ikiye bölen, üzerinde santra noktası ve santra yuvarlağı bulunan çizgi. ... Santra yapma: Futbolda oyunun başlangıcında ve gollerden sonra oyunu başlatmak için iki futbolcu arasında yapılan paslaşma.