Belediyede çalışan maaşları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Belediyede çalışan maaşları ne kadar?
  2. Çöpçüler ne kadar para kazanıyor?
  3. Belediye Fen işleri ne kadar maaş alır?
  4. Belediye Fen işleri ne iş yapar?

Belediyede çalışan maaşları ne kadar?

Yararlandıkları haklar 657 sayılı kanun ile aynı olduğundan 6 ayda bir yapılan zamlardan yararlanırlar. 2021 yılında memur olarak görev yapan memur 4,036 lira civarında maaşı olmaktadır. İşçi olarak çalışanın maaşı ise 3,038 tl carında, sözleşmelinin maaşı ise 3391 TL civarında olmaktadır.

Çöpçüler ne kadar para kazanıyor?

Ayrıca günümüzde bazı belediyeler en düşük ücret sınırını 4-5 bin TL bandına çıkarmıştır. Bu nedenle çöpçüler çalıştıkları belediyeye, kuruma göre farklı ücretler alabilir. Bu kapsamda çöpçü maaşları 20 TL ile 5 bin TL arasında değişmektedir.

Belediye Fen işleri ne kadar maaş alır?

Ancak belediye fen işleri personeli maaşları 2021 ortalama 4-5 bin TL seviyesindedir. Belediye fen işleri müdürü maaşları 2021 ise 8-9 bin TL arasında değişmektedir. Ayrıca belediyeden gelen ek tazminatlar, ek ödemeler, aile-çocuk yardımı gibi ödemelerle maaşları 10 bin TL'nin üstüne yükselebilir.

Belediye Fen işleri ne iş yapar?

Belediye Başkanı'nca verilen ve yönetmelikte tarif edilen görevleri özenle yürütmekle sorumludur. İlçe sınırları içerisinde belediyenin sorumluluğunda olan yolların açılması ve asfaltlanması, bordür yapımı, bozulan asfaltların yenilenmesi, belediyedeki tüm araç ve iş makinelerinin bakım onarım işlerini yürütür.