Tattoo malzemeleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Tattoo malzemeleri nelerdir?
  2. Kına dövmesi ne kadar kalır?
  3. Dövme setinde neler var?
  4. Dövme makinesi saniyede kaç iğne sokar?
  5. Dövme iğnesi ne kadar girmeli?

Tattoo malzemeleri nelerdir?

Günümüzde tattoo uygulamasında kullanılan başlıca malzemeler: Tattoo Makinası, Steril İğneler, Orjinal Tattoo Boyaları, Transfer Malzemeler, Antiseptik ve Anestezik Kremler.
  • Tattoo Makinası
  • Tattoo İğneleri.
  • Tattoo Boyaları

Kına dövmesi ne kadar kalır?

Geçici Dövmenin Vücutta Kalma Süresi Geçici dövme adı altında yapılan hint kınası ve dövme spreyiyle süslemeler; günümüzde ortalama olarak 3 ila 5 gün arasında insan derisinde kalmaktadır.

Dövme setinde neler var?

Profesyonel dövme seti seçenekleri, gerçek dövmeleri en etkili ve uzman şekilde uygulayabilmenize yardımcı oluyor. İğneli dövme makinesi, mürekkep kartuşu, dövme boyası, şablonlar ve iğne başlıklarından oluşan profesyonel setler, dövme boya seti seçenekleriyle birlikte de satın alınabiliyor.

Dövme makinesi saniyede kaç iğne sokar?

Modern dövme makineleri de atalarıyla aynı prensiplere bağlı olarak çalışırlar. Bir elektrik devresinin açılıp kapanmasıyla çalışan makine, ucunda mürekkebi olan iğneyi aşağı yukarı hareket ettirerek deri altına dakikada 3000 tane olacak hızda delik açmaktadır.

Dövme iğnesi ne kadar girmeli?

Günümüzdeki dövme iğneleri ise çok daha yüksek hızda çalışarak, uçlarındaki boyayı deri içerisine enjekte etmektedir. Yine sayısal konuşmak gerekirse, kullanılan tipik dövme iğneleri dakikada 50 ila 3.000 defa deriye girip çıkabilecek şekilde tasarlanmıştır.