Fırsat 8 GB tarifesine nasıl geçilir?

İçindekiler:

  1. Fırsat 8 GB tarifesine nasıl geçilir?
  2. Turkcell 8 GB kaç lira?
  3. Türk Telekom 8 GB internet paketi nasıl yapılır?
  4. Turkcell dk 1000 SMS ne kadar?
  5. 8 GB internet ile neler yapılır?

Fırsat 8 GB tarifesine nasıl geçilir?

Türk Telekom mağazalarına gelerek veya Müşteri Hizmetleri aracılığıyla Fırsat 8GB Tarifesine geçiş yapabilirsiniz. tarihinde Fırsat 8GB Tarifesi'nin taahhütsüz aylık ücretlerinde revizyon yapılmıştır.

Turkcell 8 GB kaç lira?

Avantajlı Teklifler Kampanyası kapsamında sunulan Gülümseten Fırsat 8 GB Paketi ile sadece 45 TL'ye 8 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 750 dakika konuşup 750 SMS atabilirsiniz. Üstelik paketinize Dergilik ve BiP de dahil. Paketi satın almak için tıklayın​.

Türk Telekom 8 GB internet paketi nasıl yapılır?

Online İşlemler'e özel Aylık 8GB Cepten İnternet Paketi ayda sadece 42 TL! ​Online İşlemler Uygulaması'ndan satın alabilirsiniz. Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil 42 TL'dir. Paket kapsamında, her fatura döneminde 8 GB yurt içi internet kullanım hakkı ile cebinizden internete bağlanabilirsiniz.

Turkcell dk 1000 SMS ne kadar?

4 Hafta geçerli Gülümseten 8 GB Paketi ile 8 GB internet, Her yöne 1000 dakika,1000 SMS ve Dijital Servisler sadece 55 TL!

8 GB internet ile neler yapılır?

Fırsat Yeni 8 GB Paketi ile 8 GB internet, her yöne 7 SMS, BiP'te geçerli 1 GB, Dergilik'te geçerli 1 GB, TV+ ve Lifebox'da geçerli 5 GB Turkcell kalitesiyle!