8 GB internet ne kadar?

İçindekiler:

  1. 8 GB internet ne kadar?
  2. 8 GB POS ne demek?
  3. 8 GB internet Türk Telekom ne kadar?
  4. Devletin verdiği 8 GB internet nerede kullanılır?
  5. Türk Telekom Bal Paket 8 GB nasıl yapılır?

8 GB internet ne kadar?

Tarife Bilgisi
Fırsat 8GB Tarifesi
Taahhütlü Aylık Ücret29,58 TL*
Taahhütsüz Aylık Ücret55,08 TL
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet8 GB
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi1000 DK
4 satır daha

8 GB POS ne demek?

Fırsat Yeni 8 GB Paketi ile 8 GB internet, her yöne 7 SMS, BiP'te geçerli 1 GB, Dergilik'te geçerli 1 GB, TV+ ve Lifebox'da geçerli 5 GB Turkcell kalitesiyle! SMS kanalından farklı olarak, Fırsat Yeni 8 GB paketi POS kanalından alındığında 28 gün sonunda otomatik olarak yenilenmeyecektir. ...

8 GB internet Türk Telekom ne kadar?

Online İşlemler'e özel Aylık 8GB Cepten İnternet Paketi ayda sadece 42 TL! ​Online İşlemler Uygulaması'ndan satın alabilirsiniz. Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil 42 TL'dir. Paket kapsamında, her fatura döneminde 8 GB yurt içi internet kullanım hakkı ile cebinizden internete bağlanabilirsiniz.

Devletin verdiği 8 GB internet nerede kullanılır?

EBA (Eğitim Bilişim Ağı) mobil uygulaması ve eba.gov.tr yönüne ücretsiz 8 GB internet otomatik bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Kampanya kapsamında eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır.

Türk Telekom Bal Paket 8 GB nasıl yapılır?

Siz de Türk Telekom bireysel faturasız mobil tarifelerinde iseniz ve Detaylar sekmesinde belirtilen paketlerden birini kullanıyorsanız, BANAOZEL8GB yazıp 5555'e SMS gönderin, Bana Özel 8 GB Paketi'niz cebinize gelsin! ​31.03.2020 tarihi itibarıyla kapatılacaktır.