BİMcell 20 GB internet paketi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. BİMcell 20 GB internet paketi nasıl yapılır?
  2. BİMcell hattı nasıl alınır?
  3. BİMcell dost XL 20 GB Hediye nasıl yapılır?
  4. BİMcell hat ne zaman aktif olur?
  5. BİMcell 20 GB 20 TL nasıl yapılır?
  6. BİMcell 10 GB Hediye nasıl yapılır?

BİMcell 20 GB internet paketi nasıl yapılır?

BİMcell Haftalık 20GB Paketi'nden faydalanabilmek için aboneler, SMS göndermek suretiyle, BİMcell.com.tr'de yer alan Online İşlemler'deki ilgili menüden, Mobil online uygulaması (MOİM) üzerinden veya BİMcell müşteri hizmetlerini arayarak ilgili paket için talepte bulunabilecektir.

BİMcell hattı nasıl alınır?

BİMcell'e abone olmak için hangi evraklar gereklidir? Kimlik fotokopiniz ile en yakın BİM mağazasına uğrayınız, ilgili formları doldurup simkartınızı alınız. BİMcell Bireysel Abonelik Sözleşmesi için tıklayınız.

BİMcell dost XL 20 GB Hediye nasıl yapılır?

Dost XL paketi 20 GB internet,her yöne 750 dakika konuşma ve her yöne 750 mesaj haklarını içermektedir. Dost XL paketi yapmak için DOST XL yazın 4551'e gönderin.

BİMcell hat ne zaman aktif olur?

Bimcell'den yeni hat almak için, BİM mağazalarına giderek başvuru yapmalısınız ve hattı alındıktan sonra 48 saat içinde hattınız aktif hale gelmektedir. Bimcell hattınızı günün erken bir saatinde aldığınız zaman o günün akşamına kadar hattınız açılabiliyor. Fakat hat genellikle aldığınız günün ertesi günü açılıyor.

BİMcell 20 GB 20 TL nasıl yapılır?

BİMcell Haftalık 20GB Paketi'nden faydalanabilmek için aboneler, SMS göndermek suretiyle, BİMcell.com.tr'de yer alan Online İşlemler'deki ilgili menüden, Mobil online uygulaması (MOİM) üzerinden veya BİMcell müşteri hizmetlerini arayarak ilgili paket için talepte bulunabilecektir. Bimcell 20GB yazıp 4551'e gönderin.

BİMcell 10 GB Hediye nasıl yapılır?

10 GB cepten internet paketi için Bimcell 10GB yazıp 4551'e gönderdikten sonra paket kaydınızın tamamlandığına dair bir onay mesajı gelecektir. Sonrasında kullanmaya başlayabilirsiniz. BİMcell 10GB paketinde 20.05.2021 tarihi itibariyle güncelleme yapılacak olup, anılan tarih itibariyle paket ücreti 37 TL olacaktır .