En pahalı yat ne kadar?

İçindekiler:

  1. En pahalı yat ne kadar?
  2. Bir yat ne kadar yakar?
  3. Tekne kiralamak ne kadar?
  4. Tekne kiralama ne kadar?
  5. Transitlog ne demek?
  6. Boğazda tekne turu ne kadar?
  7. Dünyanın en büyük yatı kime ait?

En pahalı yat ne kadar?

4.8 milyar dolar Malezyalı sahibinin isteği üzerine gövdesi altın kaplama olarak üretilen, üretiminde platin ve birçok mücevherin kullanıldığı History Supreme, 4.8 milyar dolarlık fiyatıyla dünyanın en pahalı yatı unvanını haklı bir şekilde elde etmeyi başardı.

Bir yat ne kadar yakar?

Ortalama bir motor yat, ortalama sürat ile saatte 350 liralık mazot yakıyor.

Tekne kiralamak ne kadar?

TEKNE KİRALAMA BİLGİLERİ Fiyatlar en az 2 saat olarak 100 kişilik teknelerimiz için 750 TL ile 1500 TL arasında değişmektedir.

Tekne kiralama ne kadar?

TEKNE KİRALAMA BİLGİLERİ Fiyatlar en az 2 saat olarak 100 kişilik teknelerimiz için 750 TL ile 1500 TL arasında değişmektedir.

Transitlog ne demek?

Yabancı Bayraklı Tekneler: Kısaca transitlog diye bilinen "Türk Limanları Yat Kayıt Belgesi" yabancı bayraklı teknelerde Türk kara sularına ve limanlarına giriş/çıkış için düzenlenmiş bir izin belgesidir. ... Transitlogun teknede bulundurulması ve yetkililerce istendiğinde ibrazı zorunludur.

Boğazda tekne turu ne kadar?

2 kişilik Adalar ya da Boğazda konaklamalı tekne kiralama fiyatı da 12 saat için 6000 TL'dir ve teknede konaklama hizmeti sadece evli çiftlere özel olarak verilmektedir....Tekne Kiralama Fiyatları
Tur SüresiÜcret
3 Saatlik Tur₺2.250
4 Saatlik Tur₺3.000
Günlük Adalar Turu₺5.000
Günlük Boğaz Turu₺5.000
2 satır daha

Dünyanın en büyük yatı kime ait?

AZZAM, 180 metre uzunluğuyla dünyanın en uzun özel yatıdır. Birleşik Arap Emirlikleri Başkanı ve Abu Dabi Hükümdarı Şeyh Khalifa bin Zayed Al Nahyan sahibi olduğu mega yat, Lürssen Yachts tarafından 2013 yılında imal edilmiştir. 600 milyon dolardan fazla bir maliyetle inşa edildi.